Η ετήσια εκδήλωση - γιορτή των ακαδημιών στίβου του Αθλοράματος ΑΟ Πάτρας

Τετάρτη, Δεκέμβριος 21, 2022 - 8:00πμ
Σε συνεργασία με την ΑΕΠ Ολυμπιάδα και τον ΑΟ Δύμης

Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία διεξήχθη στις 17 Δεκεμβρίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, η ετήσια εκδήλωση - γιορτή των ακαδημιών στίβου του Αθλοράματος ΑΟ Πάτρας σε συνεργασία με την ΑΕΠ Ολυμπιάδα και τον ΑΟ Δύμης.
Πλέον των 400 νεαρών αθλητών, έλαβαν μέρος στα διάφορα αγωνίσματα του στίβου αλλά και σε events που είχαν σχεδιάσει οι προπονητές των παραπάνω συλλόγων και εκτελέστηκαν από αυτούς με την βοήθεια παλαιών αλλά και εν ενεργεία αθλητών, γονέων και εθελοντών και φίλων των συλλόγων. Άλλωστε σκοπός της εκδήλωσης ήταν να γνωρίσουν αγωνίσματα του Στίβου και ταυτόχρονα νοιώσουν τη χαρά της συμμετοχής και της προσπάθειας.
Όλοι οι αθλητές στο τέλος παρέλαβαν αναμνηστικό μετάλλιο και αναμνηστικά δώρα.
"Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και αυτό το καταμαρτυρούν τα χαμόγελα και η αγωνιστική διάθεση όλων των συμμετεχόντων παιδιών. Την εκδήλωση παρακολούθησαν γονείς και φίλοι των αθλητών καθώς και το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ κος Πέτρος Μαντάς, οι Πρόεδροι της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελ/σου κος Νικόλαος Μπαλάσης και του ΑΘΛΟΡΑΜΑΤΟΣ κος Γεώργιος Μπιρλής .
Ευχαριστούμε την Διοίκηση του Σταδίου και τον Πρόεδρο κο Βασίλειο Ζώτο και τους εργαζόμενους για την στήριξη της εκδήλωσης, καθώς και τον φίλο του Στίβου Άγγελο Γιανναράκη για το υπέροχο «μουσικό χαλί» που έπαιξε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης. Να ευχαριστήσουμε θερμά την Ολυμπιάδα (και να την συγχαρούμε για την κατάκτηση της 11ης θέσης στην Παν/νια κατάταξη) και την Δύμη για την συνεργασία.
Τέλος να συγχαρούμε τους προπονητές του συλλόγου μας και να ευχαριστήσουμε θερμά τους γονείς που μας έχουν εμπιστευθεί τα παιδιά τους" αναφέρει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech