Μουντιάλ 2022, Τότι: «Ο Μαραντόνα είναι το ποδόσφαιρο, ο Μέσι είναι πιο κάτω από εκείνον»

Σάββατο, Δεκέμβριος 17, 2022 - 2:02μμ
Ο Τότι

Λίγο ημέρες πριν από τον τελικό του Μουντιάλ του Κατάρ ο Φραντσέσκο Τότι μίλησε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και για την άτυπη κόντρα του Ντιέγκο Μαραντόνα με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο εμβληματικός αρχηγός της Ρόμας και μέλος της εθνικής Ιταλίας που κέρδισε το Μουντιάλ του 2006 μίλησε στο Bepi TV και στήριξε απόλυτα τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ξέρω πώς είναι να σε παραμερίζουν όταν έχεις κάνει σπουδαία καριέρα. Όσο κοιτάζω τους τελευταίους μήνες του Ρονάλντο, νιώθω σαν να ξαναζώ τη δική μου εμπειρία. Νομίζω ότι πρέπει να τον σέβονται περισσότερο» είπε για τον CR-7 o οποίος έμεινε σε δύο παιχνίδια στον πάγκο της Πορτογαλίας στο Κατάρ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην Αργεντινή και τον Λιονέλ Μέσι: «Ο Μαραντόνα είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο. Ο Μέσι είναι σήμερα ο πιο δυνατός στον κόσμο, αλλά είναι κάτω από τον Μαραντόνα».

Για την εμπειρία της κατάκτησης του Μουντιάλ σημείωσε: «Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι κάτι που κουβαλάς μαζί σου για το υπόλοιπο της ζωής σου. Νομίζω ότι η ιταλική ομάδα του 2006 θα ήταν σίγουρα τουλάχιστον στην πρώτη τετράδα του Κατάρ το 2022».

Υποστήριξη: SilkTech