SANTA RUN από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Πάτρας για το «Φωτεινό Αστέρι»

Παρασκευή, Δεκέμβριος 16, 2022 - 9:43πμ
Κάλεσμα στους Πατρινούς δρομείς

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας, ενημερώνει για την εκδήλωση που πραγματοποιεί την προσεχή Δευτέρα, το "Santa Run". Τα έδοσα του δρομικού αγώνα θα διατεθούν στο "Φωτεινό Αστέρι". Συγκεκριμένα ο ΣΔΥΠ, αναφέρει: Καλούμε τους Πατρινούς Δρομείς, φίλους και μέλη του Σ.Δ.Υ.Πάτρας να τρέξουν συμβολικά μία διαδρομή 4 χιλιομέτρων με εκκίνηση το Νότιο Πάρκο της Πάτρας, χωρίς χρονομέτρηση.
Το Santa Run επιθυμούμε να καθιερωθεί ως κοινωνικός θεσμός με στόχο την ενίσχυση αξιόλογων κοινωνικών σκοπών που υλοποιούν ουσιαστικό έργο στην πόλη μας.
Το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ των εσόδων από την εκδήλωση, θα διατεθεί στο «Φωτεινό Αστέρι», μία μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που στόχο έχει την υποστήριξη άπορων οικογενειών με παιδιά έως 18 ετών.
Σε μία άκρως εορταστική ατμόσφαιρα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, με σημείο αφετηρίας και τερματισμού το Νότιο Λιμάνι, θα τρέξουμε συμβολικά μία διαδρομή 4 χιλιομέτρων εντός της λιμενικής ζώνης, χωρίς χρονομέτρηση.
Σημείο συνάντησης: Κολυμβητήριο του Ν.Ο.Π. - ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΛΕΝΤΖΩΤΗ
Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022, ώρα 20:00 μμ
Κόστος συμμετοχής: Πέντε ευρώ (5€ / άτομο) ή όσα επιθυμεί ο καθένας. Για τα παιδάκια ΔΩΡΕΑΝ. Το συνολικό ποσό που θα μαζευτεί από την εκδήλωση, θα παραδοθεί επί αποδείξει στο "Φωτεινό Αστέρι".
Όλοι οι συμμετέχοντες θα φορέσουν τον σκούφο του Αϊ – Βασίλη, προσφορά του συλλόγου μας!"

Υποστήριξη: SilkTech