Ο Τάκης Πετρόπουλος στον αγώνα Παναχαϊκή – Αιγάλεω

Τετάρτη, Δεκέμβριος 14, 2022 - 9:42πμ
Ο Αντιδήμαρχος απένειμε τιμητική πλακέτα στον παλαίμαχο Γρηγόρη Πλιάτσικα

Το νικηφόρο αγώνα της Παναχαϊκής με το Αιγάλεω, την περασμένη Κυριακή, παρακολούθησαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος και ο προπονητής ποδοσφαίρου και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Δημοτικών Γηπέδων Ποδοσφαίρου Δημήτρης Σουγλέρης.
Στο ημίχρονο του αγώνα και στο πλαίσιο βραβεύσεων παλαιμάχων παικτών της, που έχει καθιερώσει η Παναχαϊκή, ο Αντιδήμαρχος απένειμε τιμητική πλακέτα στον Γρηγόρη Πλιάτσικα, έναν από τους σημαντικότερους τερματοφύλακες που φόρεσαν και δόξασαν την κοκκινόμαυρη φανέλα, ενώ τιμητική πλακέτα απένειμε και στον Σωτήρη Αυγερινόπουλο μεγάλη δόξα του Συλλόγου, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Σωτήρης Καρβέλης.
Στο περιθώριο της βράβευσης οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής είχαν φιλική συνομιλία με τις δύο μεγάλες δόξες της Παναχαϊκής γύρω από την ιστορία του Συλλόγου.
Για τον αγώνα ο Δημήτρης Σουγλέρης δήλωσε: «Είμαστε καλύτεροι, ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο που κυριαρχήσαμε σε όλες τις γραμμές και νικήσαμε δίκαια. Αν είχαμε και την τύχη με το μέρος μας η νίκη θα ερχόταν ακόμη πιο εύκολα. Η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη των φιλάθλων σε αυτή τη φάση και προσωπικά ευελπιστώ σε μια καλή πορεία, που αν δεν επιβραβευτεί με άνοδο εφέτος όπως όλοι θέλουμε, θα αποτελέσει παρακαταθήκη για την επάνοδό μας στη Super League όπως αξίζει στην ιστορία του συλλόγου και στην πόλη μας».

Υποστήριξη: SilkTech