Πρεμιέρα με νίκη ο ΝΟΠ

Κυριακή, Δεκέμβριος 11, 2022 - 4:10μμ
"Χι-πι-ρα"

Με νίκη ξεκίνησε ο ΝΟΠ στο 75ο πρωτάθλημα πόλο της Α2 Εθνικής, καθώς το μεσημέρι της Κυριακής (11/12) επικράτησε εκτός έδρας του Άρη Νίκαιας με σκορ 12-5.
Χωρίς να αποφύγει τα λάθη και το άγχος της πρεμιέρας ο ΝΟΠ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα έδειξε την απαραίτητη σοβαρότητα και έφτασε στο τελικό σκορ χωρίς να δεχτεί γκολ για σχεδόν ένα ημίχρονο.
ΝΟΠ (Κραβαρίτης): Βυθούλκας, Πολάτος, Κανελλόπουλος Γκότσης, Πασσάς, Ανδρικόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Τριαντάφυλλος, Γεωργαράς, Μπιτσάκος, Λαμπάτος Αγγελόπουλος, Αλάτσης, Τσασερλής, Λούκος
Τα γκολ: Αγγελόπουλος 1, Πολάτος 1, Κανελλόπουλος 1, Γεωργαράς 3, Παπαχριστόπουλος 1, Μπιτσάκος 2, Ανδρικόπουλος 2, Πασσάς 1
Τα 8λεπτα: 1-4, 3-1, 0-5, 1-2

* Ντεμπούτο με το σκουφάκι του ΝΟΠ έκαναν οι Αγγελόπουλος, Κ. Μπιτσάκος, Λαμπάτος, Τριαντάφυλλος, Αλάτσης και Λούκος.
* Πρώτη φορά σκόραραν με το ΝΟΠ οι Αγγελόπουλος, Κ. Μπιτσάκος.
* Ο Βαγγέλης Λαμπάτος είναι ο 2ος Λαμπάτος που παίζει ποτέ στον ΝΟΠ, μετά τον πατέρα του Βασίλη. Ομοίως, ο Κώστας Μπιτσάκος είναι ο 4ος Μπιτσάκος στον Όμιλο, μετά τον θείο του Δημήτρη, τον ξάδελφο του Χρήστο και τον αδελφό του Ανδρέα.
* Τα 100 γκολ σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις με την ανδρική ομάδα του ΝΟΠ έφτασε ο Θαρραλέος Πασσάς (σε 92 συμμετοχές).
* Ο Ιάσονας Πολλάτος είναι ο παίκτης του ΝΟΠ με το καλύτερο σερί συμμετοχών καθώς με τον Άρη Νικαίας αγωνίστηκε για 70ή συνεχόμενη φορά στα ισάριθμα 69 τελευταία επίσημα παιχνίδια της ανδρικής ομάδας του ΝΟΠ!

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

"Χ" Η ΝΕΠ

Με το βαθμό της ισοπαλίας επιστρέφει από το Ναύπλιο η ΝΕΠ στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 12-12, με τα «δελφίνια» να παρατάσσονται με πολλές απουσίες. Διαιτητές: Κωνσταντίνιδης-Παϊρακταρίδης. Τα 8λεπτα: 4-3, 3-3, 2-3, 3-3. Τα γκολ του ΝΟ Ναυπλίου πέτυχαν οι Φυτάλης 5, Γιαννακός 2, Σμάτος 3, Κούτρας 1, Κουρκοανουράκης 1.
ΝΕΠ: Δραγωνας, Γκίρης-Κανελλόπουλος 3, Σαλπόγλου, Τσίπης, Μπρακατσέλος, Σπανογιάννης, Κωνσταντακόπουλος 2, Πίτσικας 1, Καρράς 1, Αντίοχος 4, Μπόντιος, Αποστολίδης, Καλαμάς, Γιαννακόπουλος 1.
«Πάντα η πρεμιέρα κρύβει δυσκολίες. Δυστυχώς πήγαμε στο Ναύπλιο με πολλές απουσίες και με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής εκείνο του αρχηγού μας, Νίκου Τουλγαρίδη», δήλωσε προπονητής της ΝΕΠ Μάκης Λυκούδης.

Υποστήριξη: SilkTech