ΝΟΠ: Το βαρύ όνομα στην Α2 Εθνική

Κυριακή, Δεκέμβριος 11, 2022 - 12:03πμ
Ετοιμος για την πρεμιέρα

Αρχίζει την Κυριακή το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης ανδρών της Α2 κατηγορίας. Μετέχουν στην διοργάνωση 16 ομάδες, οι περισσότερες επαρχιακές, που έχουν χωριστεί σε δύο ομίλους των οκτώ.

Το πιο βαρύ – αναμφίβολα – όνομα είναι αυτό του ιστορικού Ναυτικού Ομίλου Πατρών που αποτελεί μία από τις ομάδες που δημιούργησαν το άθλημα στην χώρα μας πριν από έναν ολόκληρο αιώνα. Η θέση του ΝΟΠ δεν είναι φυσικά στην Α2, αλλά η προσπάθεια που καταβάλλει ο Όμιλος δεν είναι εύκολη, κάτω από τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα στην Πάτρα.

Οδηγός στην νέα προσπάθεια του ιστορικού Ομίλου και προπονητής του, είναι ο Δημήτρης Κραβαρίτης, που πήρε την απόφαση να αφήσει την Αθήνα και να μεταβεί στην πελοποννησιακή πρωτεύουσα για να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ανόδου στην Α1. Ο ρόλος του, όπως ο ίδιος υποστηρίζει στο pisina.net, δεν είναι εύκολος.
Οι ομάδες του πρωταθλήματος είναι ανταγωνιστικές και η άνοδος θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η ομάδα του ΝΟΠ αποτελείται μόνο από παιδιά της πόλης και του Ομίλου και στόχος είναι να δοθούν οι ευκαιρίες στην νέα γενιά των παιδιών που παράγει ο ΝΟΠ να εξελιχθούν και με την βοήθεια των έμπειρων αθλητών που υπάρχουν να στηρίξουν τις οποίες πιθανότητες ανόδου.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Κραβαρίτη το οικονομικό θέμα ταλανίζει όλες τις ομάδες της Α2 και αποτελεί το μεγαλύτερο «αγκάθι» στην λειτουργία τους κατά τη διάρκεια της περιόδου. Οι μετακινήσεις είναι πολλές και τα προβλήματα θα είναι αρκετά.

Το ρόστερ του ΝΟΠ για την περίοδο 2022-23 είναι το κάτωθι:
ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ Διονύσης, ΤΣΑΣΕΡΛΗΣ Βασίλης, ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ Χριστόδουλος, GRIFFITHS Lachie, ΠΟΛΑΤΟΣ Ιάσωνας, ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλης, ΓΕΩΡΓΑΡΑΣ Απόστολος, ΓΚΟΤΣΗΣ Παναγιώτης, ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Γιώργος, ΒΙΚΑΤΟΣ Αναστάσιος, ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Νίκος, ΠΑΣΣΑΣ Θαρραλέος, ΜΠΕΤΧΑΒΑΣ Θωμάς, ΠΑΓΚΟΥΤΣΟΣ Σπύρος, ΑΛΑΤΣΗΣ Παναγιώτης, ΛΟΥΚΟΣ Θόδωρος, ΜΠΙΤΣΑΚΟΣ Κώστας, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Ηλίας, ΛΑΜΠΑΤΟΣ Βαγγέλης, ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ Οδυσσέας, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτρης, ΚΡΕΜΑΝΤΑΛΑΣ Θανάσης, ΚΡΕΜΑΝΤΑΛΑΣ Κώστας, ΚΑΤΣΑΡΟΣ Ανδρέας, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ Γιώργος
Προπονητής: ΚΡΑΒΑΡΙΤΗΣ Δημήτρης
ΠΗΓΗ: Pisina.net

Υποστήριξη: SilkTech