Στις 15 Δεκεμβρίου το δικαστήριο ΝΟΠ-ΝΕΠ

Τρίτη, Δεκέμβριος 6, 2022 - 2:19μμ
Ο Αγγελος Καραΐσκος σκοράρει σε παλιότερο παιχνίδι του ΝΟΠ

Στις δικαστικές αίθουσες του ΑΣΕΑΔ θα λυθεί η διαμάχη μεταξύ ΝΟΠ και ΝΕΠ, με αντικείμενο την μετακίνηση ή μη, επτά νεαρών αθλητών του ΝΟΠ, που εξέφρασαν επιθυμία να συνεχίσουν στην ΝΕΠ.

Ο λόγος για τους 16χρονους διεθνείς, Χρήστο Μαυριόπουλο, Σπύρο Λυκούδη, Χριστόφορο Τρασάι αλλά και τον Αγγελο Καραΐσκο, άπαντες με συμμετοχή στην ανδρική ομάδα του ΝΟΠ και τους πιο μικρούς, Γιάννη Τζαβάρα, Αλέξανδρο Καλαμά και Δημήτρη Βαλουξή.

Κατά την ΝΕΠ τα παιδιά πήγαν οικειοθελώς και ζήτησαν να συνεχίσουν στην ΝΕΠ, ο ΝΟΠ υποστηρίζει πως έγινε το αντίθετο, τα παιδιά τα προσέγγισε η πλευρά της ΝΕΠ.

Μεταξύ των δύο συλλόγων δεν υπήρξε σημείο επαφής κι έτσι η ΝΕΠ, για να επιτύχει την μεταγραφή τους προσέφυγε στο Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών, που συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις δικαιώνει -με οποιοδήποτε τίμημα- τον αθλητή.

Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει προσδιοριστεί για την 15η Δεκεμβρίου.

Σε περίπτωση που οι παίκτες καταλήξουν στην ΝΕΠ, δεν θα είναι οι μόνοι που έκαναν αυτή τη διαδρομή. Προηγήθηκαν λίγο νωρίτερα ο πολύπειρος Αναστάσης Κωνσταντακόπουλος, που για δεύτερη φορά στην καριέρα του κάνει αυτή τη διαδρομή και ο ταλαντούχος Γιώργος Γουρδούπης, ενώ θα είναι συμπαίκτες στην ΝΕΠ και με μερικούς ακόμα πρώην παίκτες του ΝΟΠ, που είχαν μεταγραφεί στην ΝΕΠ τα προηγούμενα χρόνια, όπως οι Αγγελος Τρίχας, Χριστόφορος Μπάρλος, Νίκος Μπρακατσέλος και φυσικά ο προπονητής τους Μάκης Λυκούδης, με θητεία και στους δύο συλλόγους, τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech