Η ΝΕΠ έχασε 12-8 από τον Εθνικό

Σάββατο, Δεκέμβριος 3, 2022 - 6:13μμ
Ηττα στον Πειραιά

Με ένα σερί 3-0 στο τέλος, ο Εθνικός Nobel Hellas επικράτησε 12-8 της ΝΕ Πατρών στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 πόλο γυναικών.

Στα 5:40 από τη λήξη του τρίτου οκτάλεπτου, η Μπαλάτσα μείωσε σε 9-8 αλλά στη συνέχεια ο Κυπελλούχος Ευρώπης δεν δέχθηκε άλλο τέρμα. Αντίθετα, σημείωσε τρία με τις Καραμπέτσου 2 και Κατσιμπρή και έφτασε στη νίκη.

ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 12-8
Τα οκτάλεπτα: 5-4, 4-3, 1-1, 2-0
ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 3, Μπορίσοβα 2, Λασκαρίδου, Κοντονή, Μπέτα, Χατζηκυριακάκη 1, Μπενέκου Αλκ. 2, Ρακιντζή, Κανετίδου, Μπενέκου Ιόλη 1, Άντριους 2, Μπεκρή, Κατσιμπρή 1, Κλαψιανού.
ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Ζοφώλη, Λέβι, Ευφρ. Τσιμάρα 1, Μπαλάτσα 1, Πετάση 1, Κουρέτα 3, Μοίραλη 1, Μαρία Ντάσιου, Δήμητρα Κοντάκου, Νιαρχάκου 1, Στέενμπεκ, Μιχαλάτου, Κεπενού.
Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Χατζηγούλας
Αλυτάρχης: Δήμητρα Ασιλιάν

ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΝΕΠ

Το Παιδικό τμήμα της ΝΕΠ ταξίδεψε το Σάββατο στην Αθήνα για να δώσει δύο φιλικά παιχνίδια. Συγκεκριμένα, το πρωί δοκίμασε τις δυνάμεις του με τον Νηρέα Γέρακα στο Δημοτικό κολυμβητήριο της περιοχής, ενώ το απόγευμα κατέβηκε στον Πειραιά για να αναμετρηθεί με το αντίστοιχο τμήμα υποδομής του Ολυμπιακού Πειραιώς.
Οι εμπειρίες των αθλητών της ΝΕΠ είναι πολλές, ενώ πολύτιμα είναι και τα συμπεράσματα του προπονητή Θανάση Κοντάκου.
"Τα παιδιά μας μπαίνουν σιγά-σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει πρωταθλήματος. Τα ταξίδια θα συνεχιστούν για να προετοιμαστούν όσο το δυνατό καλύτερα οι νεαροί αθλητές μας. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον Ολυμπιακό Πειραιώς και τον Νηρέα Γέρακα για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία. Εμείς από την πλευρά μας αναμένουμε να αναποδώσουμε" η σχετική ανακοίνωση.

ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΝΟΠ

Για την Λάρισα αναχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου, η ομάδα παίδων του ΝΟΠ με προπονητή τον Βασίλη Λαμπάτο και αρχηγό της αποστολής τον υπεύθυνο της ομάδας Γεώργιο Θωμόπουλο.
Η ομάδα προσκεκλημένη του ΝΟ Λάρισας θα πάρει μέρος στο πρώτο τουρνουά που διοργανώνεται εκεί με την συμμετοχή τεσσάρων ομάδων.
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 3-12-2022
18:00 ΝΟΛ - ΝΟΠ
19:15 ΠΑΟ - ΠΑΟΚ
ΚΥΡΙΑΚΗ 4-12-2022
10:00 ΠΑΟΚ - ΝΟΠ
11:15 ΠΑΟ - ΝΟΛ
17:00 ΝΟΠ - ΠΑΟ
18:15 ΝΟΛ - ΠΑΟΚ
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ
Υποστήριξη: SilkTech