Ακαδημία των Σπορ: Δύσκολη αποστολή στο Λουτράκι

Παρασκευή, Δεκέμβριος 2, 2022 - 3:08μμ
Δηλώσεις του τερματοφύλακα της Πατρινής ομάδας Αλέξανδρου Μπεκιάρη

Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών χάντμπολ η ομάδα της Ακαδημίας το Σάββατο στις 8.00 μ.μ. στο Λουτράκι θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα του Ποσειδώνα σε έναν αγώνα που θα κρίνει ποια ομάδα θα μείνει μόνη της στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφού και οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην τρίτη θέση με 8 βαθμούς.
Η ομάδα του Γιάννη Παπαγιαννόπουλου μη έχοντος λύση τα προβλήματα τραυματισμών θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα της φανεί χρήσιμο για την πορεία της στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.
Ο τερματοφύλακας της Πατρινής ομάδας Αλέξανδρος Μπεκιάρης δηλώνει για τον αγώνα: "Δυστυχώς δεν είχαμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας και αυτό μας γύρισε μπούμερανγκ, διότι αρκετοί τραυματισμοί μας βγήκαν ταυτόχρονα σε αρκετούς συμπαίκτες μου. Θέλω να πιστεύω ότι οι υπόλοιποι που έχουμε μείνει θα αναπληρώσουμε τα κενά τους στον αγώνας μας με το Λουτράκι και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα που θα μας φανεί χρήσιμο στην πορεία μας στο πρωτάθλημα".

Υποστήριξη: SilkTech