Τάισον: "Αν ο Κανέλο τολμήσει να αγγίξει τον Μέσι, θα επιστρέψω στο ρινγκ"

Σάββατο, Δεκέμβριος 3, 2022 - 7:30μμ
Οι πρόσφατες απειλές του Κανέλο Άλβαρες προς τον Λιονέλ Μέσι όπου του καταλόγιζε πως πάτησε τη φανέλα του Μεξικού μετά τη νίκη της Αργεντινής έβαλαν στο παιχνίδι και τον Μάικ Τάισον

Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την αναμέτρηση της Αργεντινής επί του Μεξικού που βρήκε την αλμπισελέστε να παίρνει τη νίκη με 2-0 έχοντας για πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι (άνοιξε το σκορ με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής) και το ματς αυτό, για την 2η αγωνιστική του Μουντιάλ, συντηρείται ακόμα στην επικαιρότητα.
Για αυτό φρόντισε ο Κανέλο Άλβαρες, με τον Μεξικανό μποξέρ να επιτίθεται στον σούπερ σταρ της Παρί κατηγορώντας τον πως πάτησε τη φανέλα του Μεξικού κατά τους πανηγυρισμούς του στα αποδυτήρια.

"Να προσεύχεται στο Θεό να μην τον βρω μπροστά μου... όπως εγώ σέβομαι την Αργεντινή έτσι κι αυτός πρέπει να σέβεται το Μεξικό", τόνισε μεταξύ άλλων ο Μεξικανός μποξέρ απευθυνόμενος -μέσω μηνύματός του στο Twitter- στον Μέσι, με την απάντηση όμως να έρχεται και να είναι δυναμική.

Και αυτό γιατί ανέλαβε ρόλο υπερασπιστή του Pulga ένας από τους διασημότερους πυγμάχους της ιστορίας, ο Μάικ Τάισον, με τον Αμερικανό παλαίμαχο μποξέρ να προειδοποιεί τον Μεξικανό μέσω δηλώσεων του στο "BBO Sports".

"Κάποιος που αποκαλείται "Κανέλο" απείλησε τον Μέσι. Εάν τολμήσει να αγγίξει τον Μέσι, θα χρειαστεί να επιστρέψω στο ρινγκ".

Το πιθανότερο πάντως είναι να μη χρειαστεί να επιστρέψει στα ρινγκ ο Τάισον, με τον Μέσι να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν έδειξε ασέβεια προς το Μεξικό την ώρα των πανηγυρισμών και τον Κανέλο Άλβαρες να έχει ήδη απολογηθεί στον Αργεντινό, λέγοντας:

"Τις τελευταίες ημέρες παρασύρθηκα από το πάθος και την αγάπη που αισθάνομαι για τη χώρα μου και έκανα άστοχα σχόλια, οπότε θέλω να απολογηθώ στον Μέσι και στον κόσμο της Αργεντινής".

Υποστήριξη: SilkTech