Απόλλων Πάτρας: Ραντεβού στο γήπεδο

Παρασκευή, Δεκέμβριος 2, 2022 - 12:00μμ
Κάλεσμα στον κόσμο για το κρίσιμο σαββατιάτικο ματς με τον Κολοσσό

«Ομάδα και κόσμος μαζί, χέρι-χέρι. Είμαστε ένα, έτσι λειτουργούσαμε πάντα και με την ίδια φιλοσοφία πορευόμαστε. Όλοι στην Πάτρα γνωρίζουν καλά τι συμβαίνει, την δουλειά που γίνεται με την ομάδα να ξεπερνά εμπόδια, να προοδεύει, να στέκεται όρθια και με τους φιλάθλους μας να αναγνωρίζουν την προσπάθεια και να γεμίζουν κάθε φορά το γήπεδο μας.
Αυτό περιμένουμε να συμβεί και το Σάββατο (17.00) στο κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Κολοσσό Ρόδου για την 8η αγωνιστική της Basket League. Είμαστε βέβαιοι ότι και πάλι ο κόσμος θα είναι εκεί και θα κάνει τη διαφορά.
Όλοι μαζί θα στείλουμε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Ο Απόλλων, η αγαπημένη ομάδα όλων των Πατρινών, που πρεσβεύει αξίες και ιδανικά, με την τεράστια ιστορία, είναι εδώ δυνατός και με τον κόσμο στο πλευρό του θα συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει καλά. Να προχωρά μπροστά και να ξεπερνά όλα τα εμπόδια. Ραντεβού το Σάββατο στο γήπεδο»! αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Απόλλων Πάτρας.

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ

Η ΚΑΕ Απόλλων Carna 1926 είναι γνωστή για τις κοινωνικές της δράσεις κατά το παρελθόν.
Ετσι αύριο, Σάββατο 3 Δεκέμβριου όπου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες, πήρε την πρωτοβουλία και θα τιμήσει πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου, για την 8η αγωνιστική της Basket League, τον Α.Σ ΗΦΑΙΣΤΟ τον οποίο θα εκπροσωπήσει ο κος Δημήτρης Κανελλόπουλος, ο οποίος είναι πρόεδρος της ομάδας.
Ο ΑΣ Ήφαιστος, είναι το μοναδικό ενεργό σωματείο σε ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα που διατηρεί τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο και για αυτό το λόγο η ΚΑΕ Απόλλων Carna θα τον τιμήσει για την πολύπλευρή προσφορά του.

Υποστήριξη: SilkTech