Πρώτη ήττα για την Ακαδημία των Σπορ

Δευτέρα, Νοέμβριος 28, 2022 - 5:00μμ
Η βράβευση του Κώστα Τόμσον

Πριν από τον αγώνα της Ακαδημίας με τον Άρη Νικαίας ο πρόεδρος της πατρινής ομάδας Χρήστος Δεβελεγκας βράβευσε για την προσφορά του στο σύλλογο μας Κώστα Τόμσον όταν αγωνιζόταν στην ομάδα, τα χρόνια που ήταν φοιτητής στην Πάτρα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Όσον αφορά τον αγώνα των ανδρών ο Άρης Νικαίας πιο έμπειρος πήρε μία διαφορά τριών γκολ μέχρι το 30ο λεπτό του αγώνα από προηγήθηκε στο ημίχρονο με σκορ 11-14.
Η ομάδα της Πάτρας παρόλο που είχε στον πάγκο της πρωτοκλασάτους αθλητές προτίμησε να μην τους χρησιμοποιήσει λόγω τραυματισμών που Αυτό έχει ως αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της Νίκαιας να το εκμεταλλευτούν να αυξήσουν τη διαφορά και να ελέγχουν τον αγώνα ανά πάσα στιγμή.
Η ομάδα της Πάτρας στο τελευταίο εικοσάλεπτο χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του πάγκου για απόκτηση εμπειριών.
Ο κόουτς των Πατρινών Γιάννης Παπαγιαννόπουλος τονίζει: "Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νίκαιας δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μία 16αδα που ανά πάσα στιγμή ο ένας αναπληρώνει τον άλλον χωρίς κόστος.
Εμείς αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών και μας έχουν πάει λίγο πίσω. Σήμερα δεν ήμασταν σταθεροί στην επίθεση, κάναμε πολλά λάθη, δίνοντας το δικαίωμα στους αντιπάλους να φτάνουν στο εύκολο γκολ.
Συνεχίζουμε για τους επόμενους τελικούς που έχουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος"

Οι ιθύνοντες της Ακαδημίας των Σπορ ευχαριστούν την ομάδα του Άρη Νίκαιας και ιδιαίτερα την ομάδα παμπαίδων Α που την κατέβασαν στην πόλη μας και έδωσαν αντίθετο φιλικό παιχνίδι πριν την αναμέτρηση των ανδρών.

Υποστήριξη: SilkTech