30 χρόνια Πέλοπας: Η μεγάλη βραδιά του Γιώργου Μιχαλόπουλου

Σάββατο, Νοέμβριος 26, 2022 - 10:08μμ
Ο Γιώργος Μιχαλόπουλος

Τίμησε και τιμήθηκε ο Πέλοπας Πάτρας, που γιόρτασε το απόγευμα τα 30ά του γενέθλια (ιδρυθείς το 1992) σε μια λαμπρή εκδήλωση στην προσεγμένη και κατάμεστη αίθουσα των Παλαιών Σφαγείων.

Πλήθος κόσμου, παλιοί αθλητές και παράγοντες, εν ενέργεια αθλητές, προπονητές στελέχη, γονείς, φίλοι του Πέλοπα και των τμημάτων του (στίβος, άρση βαρών, μπέιζμπολ και σόφτμπολ που επανεκκινούν) θυμήθηκαν τα παλιά και χειροκρότησαν όλους όσοι έστειλα το σύλλογο σε υψηλά επίπεδα.

Παρόντες μεταξύ άλλων οι Χριστίνα Αλεξοπούλου, Τάκης Παπαδόπουλος, Τάκης Πετρόπουλος, Πέτρος Μαντάς, Νίκος Μπαλάσης, Γεωργία Μητρογιάννη, Κώστας Χριστόπουλος, Κώστας Μπούσιας, Τάκης Γεωργακόπουλος, Παναγιώτης Αντωνόπουλος, Θεανώ Ζαγκλιβέρη, Άννα Στρούμπου. Την εκδήλωση προυσίασε ο δημοσιογράφος Κώστας Λαμπρόπουλος.

Τιμήθηκε η μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού αθλητή, Θανάση Μυλωνά, οι σπουδαίοι Έλληνες πρωταθλητές, Παναγιώτα Νικολακοπούλου, Αλέκος Γκότσης, Χρήστος Παγουλάτος, οι διοικούντες με την μεγάλη προσφορά Άγγελος Κάνιστρας, Κώστας Βανδώρος, Ιορδάνης Βαλαχάς, Κωνσταντίνα Αποστολοπούλου, από την Άρση Βαρών η Άρτεμις Θεριάκη και ο Γιώργος Τρυπαναγνώστόπουλος.

Τέλος οι προπονητές του τμήματος στίβου, Ολυμπία Λυμπεράτου και τελευταίος ο Γιώργος Μιχαλόπουλος, σε μια συγκλονιστική στιγμή που το standing ovation όλων παριστάμενων ήταν μοναδικό και ενδεικτικό της αξίας ενός προπονητή που πρόσφερε και προσφέρει τόσα πολλά στην προκοπή του αθλητισμού και στην παραγωγή αθλητών με σπάνιο ταλέντο και ήθος!

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech