Νέα εποχή, κοινή πορεία για ΝΕΠ - Νηρέα

Παρασκευή, Νοέμβριος 25, 2022 - 1:11μμ
Η ομάδα πόλο του Νηρέα

Από τις αρχές Νοεμβρίου το sportin.gr είχε αποκαλύψει την "κολεγιά" ανάμεσα σε Νηρέα και ΝΕΠ, με αφορμή την είσοδο του Ανδρέα Πλιάτσικα (επί χρόνια στελέχους των διοικήσεων Νηρέα) στο νεοεκλεγέν Δ.Σ. της ΝΕΠ.

Ο πρόεδρος του Νηρέα και μορφή για δεκαετίες, του συλλόγου, Χρήστος Σαλογιάννης, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο sportin.gr την αδελφοποίηση ΝΕΠ - Νηρέα, που θα γίνει με τη νέα χρονιά.

Αναμένεται, μετά τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Νηρέα, που είναι προγραμματισμένες για τον Ιανουάριο, να μπουν στη διοίκηση 4 μέλη της ΝΕΠ, ενώ 3 θα είναι του Νηρέα.

Θυμίζουμε πως αρχικά ο Νηρέας ήταν στον «σχεδιασμό» του 2006, όταν επιχειρήθηκε μια μεγάλη συγχώνευση που θα περιελάμβανε όλα τα σωματεία της Πάτρας (εκτός ασφαλώς ΝΟΠ), με σκοπό να φτιαχτεί ένα νέο ισχυρό σωματείο στην πόλη που θα ήταν ο δεύτερος μεγάλος πόλος του υγρού στίβου, απέναντι και κόντρα στον ΝΟΠ.

Τελικά η συγχώνευση έγινε μόνο με Ποσειδώνα και Θρίαμβο, ενώ δεν συμμετείχαν ο Νηρέας και ο ΟΠΑΘΑ.

Παρόλα αυτά, η πορεία της ΝΕΠ έκτοτε σε γυναικείο πόλο, ανδρικό πόλο, ομάδες πόλο υποδομών, κολυμβητικό τμήμα, δικαίωσε σε πολύ μεγάλο βαθμό το όραμα των ανθρώων που επιχείρησαν τη συγχώνευση.

Πλέον με την είσοδο και του Νηρέα, νέες προοπτικές ανοίγονται.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech