Προπονήσεις στο Παμπελοποννησιακό για την Παναχαϊκή

Τετάρτη, Νοέμβριος 23, 2022 - 10:20πμ
Ευχαριστίες σε όσους συνεργάστηκαν για την ολοκλήρωση της διαδικασίας

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή σε ανακοίνωσή της αναφέρει οτι οριστικοποιήθηκε η συμφωνία παραχώρησης του Παμπελοποννησιακού σταδίου για τις προπονήσεις της.
"Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Πατρέων, κο. Κώστα Πελετίδη, τον αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού κο.Τάκη Πετρόπουλο, τον κο. Βασίλη Ζώτο μέλος της διοικούσας επιτροπής του Παμπελοποννησιακού σταδίου, την διοίκηση του σταδίου αλλά και όσους συνεργάστηκαν για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραχώρησης του γηπέδου στην ομάδα μας.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ευχαριστεί από καρδιάς και δυο Πατρινούς επιχειρηματίες, κο. Πανόπουλο Σάκη και κο. Γερόλυμο Κωνσταντίνο, που συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια" αναφέρει σχετικά.

Η Κ19 της Παναχαϊκής υποδέχεται την Παρασκευή (25/11) και ώρα 16:00 την αντίστοιχη ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης στο ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας», για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.
Η Κ16 και Κ14 συμμετέχουν στο πρωτάθλημα «Attica Soccer» και θα αγωνιστούν ως εξής:
Το Σάββατο (26/11) και ώρα 11:00, η Κ14 υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα της Κηφισιάς στο ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας», στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.
Το Σάββατο (26/11) και ώρα 12:30 η Κ16 υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα της Κηφισιάς στο ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας», στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Υποστήριξη: SilkTech