Γιορτή του αθλήματος ο αγώνας της Κυριακής στην Πάτρα μεταξύ Ακαδημίας- Άρη Νίκαιας

Τετάρτη, Νοέμβριος 23, 2022 - 8:00πμ
Θα τιμηθεί ο αθλητής του Άρη Νίκαιας Κώστας Τόμσον για την προσφορά του στον Πατρινό σύλλογο

Ένα συναρπαστικός αγώνας χάντμπολ που αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών φιλάθλων του αθλήματος θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα την Κυριακή 27 Νοεμβρίου και ώρα 18.00 στο κλειστό του ΠΕΑΚ Πάτρας στο Κουκούλι.
Η Ακαδημία των Σπορ υποδέχεται για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών μια ιστορική ομάδα του αθλήματος τον Άρη Νίκαιας που μέχρι την περίοδο 2021-2022 αγωνιζόταν στην Α1 εθνική κατηγορία ανδρών, ενώ στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 είναι η πρωτοπόρος ομάδα του βαθμολογικού πίνακα και στην δεύτερη θέση βρίσκεται η ομάδα της Πάτρας.
Ο βαθμολογιά μέχρι τώρα είναι ως εξής:
1. Άρης Νίκαιας 10
.........................................
2. Ακαδημία των Σπορ 8
3. Πανελλήνιος 8
4. Ποσειδών Λουτρ. 6
5. Λεωνίδας Αγ. Αναρ. 4
6. Σαλαμίνα Χ.Κ. 4
7. Αθηναϊκός 4
8. Ολυμπιακός Κερατ. 3
...................................................
9. Δόξα Βύρωνος 3
10. Ο.Φ.Ν. Ιωνίας 0
11. Πήγασος Κυψέλης 0
12. Πολυνίκης Ναυπλ. 0
Ο πρόεδρος της Ακαδημίας των Σπορ κ. Χρήστος Δεβελέγκας τονίζει χαρακτηριστικά: "Στον αγώνα θα τεθούν αντιμέτωπες δύο αήττητες, μέχρι τώρα, ομάδες του ομίλου: ο πρωτοπόρος Άρης και η δεύτερη Ακαδημία των Σπορ, δύο σωματεία με σαφώς διαφορετικούς στόχους. Η μεν στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, η δε στην επιβίωση του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.
Ο αγώνας της Κυριακής θα είναι μια γιορτή του αθλήματος στην πόλη μας και θα φιλοξενήσουμε τους αντιπάλους με τον δέοντα προς την ιστορία τους σεβασμό.
Εκτός της ανδρικής ομάδας θα φιλοξενήσουμε και την ομάδα παμπαίδων Α του Άρη, που θα αγωνιστεί πριν την αναμέτρηση με την αντίστοιχη δική μας, δίνοντας έτσι έναν παραπάνω εορταστικό τόνο.
Καλούμε τους φίλαθλους όλης της Πάτρας να παρευρεθούν στο Κουκούλι για να απολαύσουν ένα ποιοτικό παιχνίδι χειροσφαίρισης αντάξιο των προσπαθειών των δύο συλλόγων ".
Πριν την έναρξη του παιχνιδιού θα βραβευτεί ο αθλητής του Άρης Νίκαιας Κώστας Τόμσον, για την προσφορά του στο σύλλογο της Πάτρας που αγωνίστηκε για δύο περιόδους, όταν ήταν φοιτητής στην πόλη των Πατρών.

Υποστήριξη: SilkTech