Ζακυνθινή Ένωση Υγρού Στίβου: Φιλικοί κολυμβητικοί αγώνες με τον ΓΣ Ήλιδας «Επειός»

Δευτέρα, Νοέμβριος 21, 2022 - 7:00μμ
Ένα εγχείρημα που στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία

Ακόμα μια ιστορικη στιγμή για την Ζακυνθινή Ένωση Υγρού Στίβου που για πρώτη φορά στον υγρό στίβο του νησιού διοργάνωσε φιλικούς κολυμβητικούς αγώνες στις αθλητικές τις εγκαταστάσεις και με την συμμετοχή ομάδας από την περιφέρεια.
Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στο κολυμβητήριο Ζακύνθου αθλητές της ακαδημίας του ΖΕΥΣ και του Επειού Ήλιδας αγωνίστηκαν μπροστά στον κόσμο του νησιού που είχαν τη χαρά να απολαύσουν από κοντά για πρώτη φορά αγώνες κολύμβησης.
Ένα εγχείρημα που στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία με την βοήθεια και καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών Κωστή Σιούτα απ τον ΖΕΥΣ και Φώτη Καραμουσαντά απ τον Επειό Ήλιδας.
Η προσπάθεια που κάνει τα τελευταία χρόνια η ομάδα της Ζακύνθου και η σύσφιξη καλών σχέσεων με ομάδες της περιφέρειας αποδίδει καρπούς και αφήνει παρακαταθήκη για το μέλλον, τις σωστές βάσεις και το σωστό ευ αγωνίζεσθαι στον υγρό στίβο.
Το κολυμβητήριο Ζακύνθου με την αμείωτη υποστήριξη και με το όραμα του κ. Γιώργου Μάργαρη τα τελευταία χρόνια προσφέρει στο νησί όλα αυτά που χρόνια αναζητούσε η Ζάκυνθος.
Στους αγώνες έδωσαν την στήριξη τους με τη παρουσία τους ο κ.Γιώργος Μάργαρης, ο Πρόεδρος του Επειού Ήλιδας κ.Θοδωρής Σάκκος και ο Αντιδήμαρχος Ζακύνθου κ.Χρήστος Πάστρας. Η αρχή έγινε η διοίκηση του ΖΕΥΣ έδωσε υπόσχεση και για άλλα μελλοντικά events δίνοντας χαρά κίνητρο, ελπίδα και τις σωστές βάσεις στα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το υγρό στοιχείο στο νησί.

Υποστήριξη: SilkTech