Η Παναχαϊκή 0-0 με την Καλαμάτα εκτός έδρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρασκευή, Νοέμβριος 18, 2022 - 5:11μμ
Οι αρχηγοί κι οι διαιτητές πριν τη σέντρα

Στο «μηδέν» κόλλησαν Καλαμάτα και Παναχαϊκή για το Πελοποννησιακό ντέρμπι, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 65ου πρωταθλήματος της Betsson Super League 2 (Β' Εθνική) για τον Νότιο όμιλο παρά τις αρκετές ευκαιρίες που είχαν οι δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησαν μόλις στο 9ο λεπτό, όταν ο Αναστασόπουλος έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, έβγαλε τον Πασά τετ-α-τετ με τον Θεοδωράκη αλλά ο Έλληνας πορτιέρε απέκρουσε σε κόρνερ.

Βέβαια, η απάντηση ήρθε λίγα δευτερόλεπτα μετά από τους Πατρινούς, όταν ο Λιποράσε έπιασε ένα μακρινό σουτ και η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Ταϊρη. Από εκεί και πέρα, η Καλαμάτα κατάφερνε με ωραία κυκλοφορία μπάλας αλλά και ατομικές ενέργειες να φτάνει στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς να καταφέρνει να πετύχει το γκολ ενώ οι φιλοξενούμενοι απειλούσαν κυρίως από στατικές φάσεις.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αρναρέλης θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 46', αλλά το ωραίο σουτ που έκανε έπειτα από πάσα του Τάτου, πέρασε δίπλα από τα αντίπαλα καρέ. Ο Καρακλάιτς στο 59' έκανε μία εξαιρετική ενέργεια αλλά ο Μυτίδης δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα με προβολή, με το σκορ να παραμένει στο «λευκό» 0-0.

Προς τα τελευταία λεπτά, η «Μαύρη Θύελλα» πίεσε ακόμα περισσότερο για να βρει το γκολ της νίκης, όμως η Παναχαϊκή δεν επέτρεπε καμία τελική προσπάθεια. Βέβαια, οι προσπάθειες έγιναν ακόμα πιο δύσκολες όταν ο Καραγκούνης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και την αποβολή στο 82', μετά από μαρκάρισμα στον Λινάρδο. Στις καθυστερήσεις, τόσο η Καλαμάτα όσο και η Παναχαϊκή είχαν από μία σημαντική ευκαιρία αλλά χωρίς να βρουν δίχτυα. Τελικά το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να αφήνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.
Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά (77′ Ασίγκμπα), Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Παπατόλιος (46′ Καραγκούνης), Αναστασόπουλος, Μπόρζες (46′ Τάτος), Αρναρέλλης (77′ Ασαμόα), Ρόβας, Πασάς (83′ Μπενίτεζ).

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Στεργίδης, Λαρέα, Τσακμάκης, Λιποράσε, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Τσιάρας, Κέρι (46′ Λινάρδος), Μυτίδης (70′ Αλεξόπουλος), Ν. Καρακλάιτς (73′ Νιλτίνιο).


Πρόγραμμα 3ης αγωνιστικής

Παρασκευή (18/11)

Καλαμάτα - Παναχαϊκή 0-0

Σάββατο (19/11)

ΠΑΟ Ρουφ - Κηφισιά (15:00)

Κυριακή (20/11)

Αιγάλεω - ΑΕΚ Β' (15:00)
Ηλιούπολη - Ηρόδοτος (15:00)
Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός Β' (Αναβ.)
Επισκοπή - Χανιά (15:00)

Δευτέρα (21/11)

Καλλιθέα - ΟΦ Ιεράπετρας (15:15)

Ρεπό: Προοδευτική

Η βαθμολογία του Νότιου ομίλου

1. Καλαμάτα 7
---------------------------
2. Παναχαϊκή 7
3. ΟΦ Ιεράπετρας 6
4. Απόλλων Σμύρνης 6
5. Κηφισιά 6
6. Καλλιθέα 3
7. Επισκοπή 1
8. ΑΕΚ Β' 1
9. Ηλιούπολη 1
10. Ολυμπιακός Β' 1
11. Προοδευτική 0
-------------------------
12. ΠΑΟ Ρουφ 0
13. Χανιά 0
14. Αιγάλεω 0
15. Ηρόδοτος 0

* Με ένα ματς περισσότερο οι Καλαμάτα και Παναχαϊκή
** Με ένα ματς είναι οι ΠΑΟ Ρουφ, Χανιά, Καλλιθέα και Προοδευτική

Επόμενη αγωνιστική (4η)

Κηφισιά - Καλλιθέα
ΟΦ Ιεράπετρας - Προοδευτική
Χανιά - Καλαμάτα
Παναχαϊκή - Απόλλων Σμύρνης
Ολυμπιακός Β' - Ηλιούπολη
Ηρόδοτος - Αιγάλεω
ΑΕΚ Β' - ΠΑΟ Ρουφ

ANAKOINΩΣΗ

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να ευχαριστήσει την Διοίκηση της ΠΑΕ Καλαμάτα για την άριστη φιλοξενία, στο 3ο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.
Η Παναχαϊκή υπόσχεται να ανταποδώσει την φιλοξενία στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.
Επίσης, η ΠΑΕ θέλει να συγχαρεί την διαιτητική τετράδα της αναμέτρησης, των κυρίων Ματσούκα Μιχάηλ (ΕΠΣ Αιτ/νίας), Αραβίδη Γεώργιο - Παναγιώτη (ΕΠΣ Αθηνών),Τσολακίδη Λυκούργο (ΕΠΣ Αθηνών) και Παπαγεωργόπουλο Ιωάννη (ΕΠΣ Αργολίδας), για την άψογη διαιτησία που είχαν.
Τέτοιου είδους φιλοξενίες και διαιτησίες προάγουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η Κ19

Η Κ19 της Παναχαϊκής αντιμετώπισε το Σάββατο (19/11, 14:00) την αντίστοιχη ομάδα της Καλαμάτας στο γήπεδο Ασπροχώματος, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.
Η Κ19 της Παναχαϊκής επικράτησε με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 0-2.
Οι σκόρερ ήταν οι Ντούνης (25') και Βατής (65').
Παναχαϊκή (Ράντος):
Μικές , Ανδριακόπουλος, Λιοφάγος, Σταυρόπουλος, Τασσόπουλος , Τσέλα (60´ Βατής), Γερολυμάτος, (87´ Παπαδόπουλος) , Κατσαΐτης, Αθανασόπουλος (87´ Σταθόπουλος), Παπαηλιού (81´ Διαμαντοπουλος.) ,Ντούνης (60´ Νικολόπουλος).

Υποστήριξη: SilkTech