Ακαδημία των Σπορ: Κάλεσμα στους φιλάθλους για το ματς με τον Ολυμπιακό Κερατσινίου

Σάββατο, Νοέμβριος 19, 2022 - 8:00πμ
Σήμερα η αναμέτρηση στις 6 το απόγευμα στο Κουκούλι

Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών η Ακαδημία των Σπορ υποδέχεται το Σάββατο στις 6.00 μ.μ. στο κλειστό του ΠΕΑΚ Πάτρας Κ. Πετρόπουλος στο Κουκούλι τον Ολυμπιακό Κερατσινίου.
Ένας αγώνας ορόσημο για την πορεία της Πατρινής ομάδας που θα επιδιώξει με όλες τις δυνάμεις να διατηρήσει το αήττητο μέσα στην Πάτρα, κάτι πΟΥ θα της φανεί ωφέλιμο για την πορεία της στον φετινό μαραθώνιο της Α2 εθνικής κατηγορίας.
Ο αθλητής της Ακαδημίας των Σπορ Γεώργιος Ρουσσόπουλος τονίζει: "Είναι ένας αγώνας αρκετά δύσκολος που κρύβει παγίδες για την ομάδα μου. Μπορεί η ομάδα του Κερατσινίου να είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία, δεν παύει όμως να έχει ενισχυθεί και να αποτελεί ένα δυναμικό σύνολο ικανό για όλα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί. Καλούμαι για άλλη μια φορά τους φιλάθλους να έρθουν στο Κουκούλι για να μας βοηθήσουν όπως πολύ καλά αυτοί ξέρουν να το κάνουν, ώστε όλοι μαζί στο τέλος να χαρούμε το θετικό αποτέλεσμα από την έκβαση του αγώνα".

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Το γυναικείο τμήμα της Πατρινής ομάδας για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών την Κυριακή στις 6:00μ.μ. πάλι στο Κουκούλι θα φιλοξενήσει το δυνατό σύνολο του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων.
Οι παίκτριες της Βάσως Βουκελάτου και της Ελένης Κονταξή πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικές στο παιχνίδι τους, διότι η φιλοξενούμενοι ομάδα διαθέτει αρκετές παίκτριες με μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία.

Υποστήριξη: SilkTech