Η ομάδα των Πατρινών της Λέσχης Δρομέων και Περιπατητών ο ''Φαέθων'' συμμετείχε στον 39ο Μαραθώνιο, επί της κλασικής διαδρομής

Πέμπτη, Νοέμβριος 17, 2022 - 8:00πμ
Τι λέει ο Πατρινός δρομέας Κίμων Αποστολόπουλος

«Λίγο πριν τον τερματισμό το πρώτο πανό έγραφε: Τρέχουμε μαζί... Το αφιερώνω σε όλη την ομάδα που συμμετείχαμε στο Μαραθώνιο.
Το δεύτερο και τελευταίο πανό έγραφε κάθε τερματισμός είναι μια νέα αρχή...έτσι τελείωσα τον προσωπικό μου 39ο Μαραθώνιο με την ελπίδα του χρόνου να βρεθώ και πάλι στην αφετηρία».
Με αυτά τα παραπάνω λόγια ο Πατρινός δρομέας Κίμων Αποστολόπουλος, συντονιστής της Λέσχος Δρομέων και Περιπατητών ''Φαέθων'', χαιρετίζει την συμμετοχή της ομάδας που συμμετείχε στον 39ο Μαραθώνιο, καταλήγοντας:
«Το έχουμε... Πάντα μαζί στην προπόνηση χωρίς το ρολόι να μας καθορίζει. Πάντα με τις ίδιες αξίες και με κοινό όραμα να μοιραζόμαστε. Για μας σημασία έχει η απόσταση σαν δρόμος που μπορεί να μας βγάζει από τον λαβύρινθο της ζωής που καθημερινά ο Μινώταυρος που μας περιβάλλει μας εγκλωβίζει».
Στην ομάδα των Πατρινών συμμετείχαν ακόμα η συγγραφέας Μαρία Κολοβού Ρουμελιώτη, η Χρύσα Σαφρά, ο Βασίλης Κατάποδης Ο Γιάννης Αποστολόπουλος, ο Κώστας Ξαξιρης, ο Αλέξανδρος Συνεγαλιας, ο Νίκος Μάλλιος, ο Νίκος Κατσαΐτης, ο Θόδωρος Ζαγκλας.
Στον τερματισμό περίμενε, όπως πάντα, ο Παναγιώτης Μεντζελόπουλος γνωστός ως Καπετάνιος, προσωνύμιο προερχόμενο εκ του επαγγέλματός του, που μια πρόσφατη επέμβαση τον κρατάει προσωρινά έξω από τους μαραθώνιους αγώνας.
25-1-2020 Παν. Μετζελόπουλος, καπετάνιος.
Οι Πατρινοί δρομείς βρεθηκαν στην εκκίνηση της διαδρομής, όπως πάντα, σαν ομάδα μαζί. Και όπως λέει σχετική ρήση, έτσι μπορούμε να πάμε μακριά!

http://gzmosxos.blogspot.com

Υποστήριξη: SilkTech