Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά Grass Volley στην Πάτρα από την ΕΣΠΕΠ

Τρίτη, Νοέμβριος 15, 2022 - 2:00μμ
Με τη συμμετοχή 200 παιδιών

Σε ανακοίνωσή της η ΕΣΠΕΠ, ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν για να γίνει το 1ο τουρνουά grass volley. Συγκεκριμένα, αναφέρει: "Το Δ.Σ. της ΕΣΠΕΠ αισθάνεται την υποχρέωση, να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου τουρνουά grass volley που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 12-13 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Άτλαντα.

Ήταν η πρώτη φορά που διοργανώθηκε ένα τέτοιο τουρνουά στην Πάτρα και η ανταπόκριση των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη. Πάνω από 200 παιδιά συμμετείχαν στο τουρνουά, όπου αναμένεται να γίνει θεσμός και ήδη για τις επόμενες μέρες εξετάζεται, η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί και σε αντίστοιχη αθλητική εγκατάσταση βόρεια του Δήμου Πατρέων.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Π. θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει τους εξής:

Την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα τον Αντιπερειφερειάρχη Αθλητισμού και Ολυμπισμού κ. Δημήτρη Νικολακόπουλο.

Τα σωματεία της Παναχαϊκής Γ.Ε., του Απόλλων Πατρών αλλά και το τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών που πρόσφατα εγγράφηκε και στην δύναμη των σωματείων της Ένωσης, που στήριξαν με παιδιά το τουρνουά.

Τους χορηγούς: Μέγας χορηγός: ΛΟΥΞ, Cosmos sport και Dole. Οικογένεια Μανέτα, Ψητοπωλείο Άρης, Dream wash πλυντήρια αυτοκινήτων και Κρεοπωλείο ΑΦΟΙ Ζυγούρα.

Τους προπονητές Σταύρο Γεράνιο, Αγγελική Παπαλεξάτου, Ανδριάνα Δημητρόπουλου και Παναγιώτη Έρδα που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους καθ' όλη την διάρκεια του τουρνουά.

Τέλος, ευχαριστούμε για την φιλοξενία τον Αθλητικό Πολυχώρο ΑΤΛΑΣ Πατρών, καθώς και τον Ερυθρό Σταυρό για την συμβολή τους".

ΦΩΤΟ: Flash events

 

Υποστήριξη: SilkTech