"Νταμπλ" στις νίκες η Παναχαϊκή, 2-1 την Επισκοπή με ανατροπή

Κυριακή, Νοέμβριος 13, 2022 - 4:59μμ
Ακαθεκτη στη Β' Εθνική

Η Παναχαϊκή διπλασίασε τις νίκες της στη Β' Εθνική καθώς το απόγευμα της Κυριακής (13/11) επικράτησε 2-1 στο γήπεδο της, της Επισκοπής.

Παναχαϊκή-Επισκοπή 2-1 (66΄, 73΄ Λιποράσε – 61΄Εμπουέλε)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Λιποράσε, Τσακμάκης, Λαρέα, Στεργίδης, Κωνσταντακόπουλος (65΄Λινάρδος), Τσιάρας, Ν. Καρακλάιτς (46΄ Νιλτίνιο), Μπουρλάκης (66΄Αλεξόπουλος), Κέρι (88΄Ρουγκάλας), Μυτίδης.

Βόρειος όμιλος – 15:00

Διαγόρας Ρόδου-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-2 (39' Σκόνδρας, 59' Κοζορώνης) 

Ηρακλής Λάρισας-Απόλλων Πόντου 0-1 (16' Μπελεβώνης)

Θεσπρωτός-Παναθηναϊκός Β’ 2-1 (27' Μπίκας, 55' Μίγγος-54' Αθανασακόπουλος)

Νότιος όμιλος – 15:00

Ηρόδοτος-Απόλλων Σμύρνης 0-1 (17' Μωραΐτης)

ΟΦ Ιεράπετρας-ΠΑΟ Ρουφ 4-0 (14'-47' Βουό, 17' Μπούλερ, 20' Αντερέγκεν)

Παναχαϊκή-Επισκοπή 2-1 (67'-74' Λιποράσε-62' Εμπουέλε)

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑΘΑΚΗ

Το δικό του μήνυμα στήριξης και ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον κόσμο έστειλε ο διοικητικός ηγέτης της Παναχαΐκή Γ.Ε. Π.Α.Ε. Πέτρος Σταθάκης αμέσως μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας μας 2-1 επί του Α.Ο. Επισκοπή για την 2η αγωνιστική.
Αναλυτικά η δήλωσή του:
"Αυτή είναι η Αγυιά, αυτό ζήτησα από τον κόσμο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μαζί με τους ποδοσφαιριστές ανατρέψαμε το σκορ και πήραμε άλλους τρεις βαθμούς. Εμείς οφείλαμε και οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά. Να "ξυπνήσει" το θηρίο και όλοι μαζί να παίρνουμε νίκες στην Αγυιά. Ευχαριστώ και πάλι."

Αμέσως μετά το νικηφόρο σκορ 2-1 με το οποίο ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Παναχαΐκή Γ.Ε. Π.Α.Ε. με αντίπαλο την Επισκοπή, ο προπονητής της ομάδας  Σούλης Παπαδόπουλος προχώρησε σε δηλώσεις.
Μεταξύ άλλων τόνισε: "Ήταν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας, με λίγο άγχος, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είχα συμβουλεύσει τους παίκτες μου, να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αυτές οι νίκες δείχνουν οτι έχεις μεγάλους ποδοσφαιριστές, με χαρακτήρα και μια τεράστια ομάδα! Ο κόσμος, ο 12ος μας παίκτης μας παρότρυναν και μας έσπρωξαν σε αυτή τη μεγάλη νίκη. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές!"
Αντώνης Τσιάρας:
"Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Όλος ο αγώνας ήταν μια μεγάλη γιορτή, επικεντρωθήκαμε στον αντίπαλο. Ήμασταν καλύτεροι και προετοιμασμένοι."

ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ

Ισόπαλο, με σκορ 0-0, αναδείχθηκε το παιχνίδι της Κ16 της Παναχαϊκής επί της αντίστοιχης ομάδας του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Παιανίας, το Σάββατο (13/11, 13:15), για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος «Attica Soccer». 

Παναχαϊκή (Ράντος): Τσιρίνης, Παρασκευόπουλος, Βερβίτας, Βεντουρής, Σταθόπουλος, Βατής, Ξένος (75' Κοσμόπουλος), Διαμαντόπουλος (68' Τόγιας), Τεντόπουλος (85' Βαγενάς), Μυλωνάς (68' Θεοφανόπουλος), Μαντάς.

Η Κ14 της Παναχαϊκής επικράτησε με σκορ 0-1, επί της αντίστοιχης ομάδας του Παναθηναϊκού, το Σάββατο (13/11, 11:30), για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος «Attica soccer».

Το γκολ της ομάδας μας σημείωσε ο Μπραντάν στο 55'.

Παναχαϊκή (Ράντος): Αναστασόπουλος, Τσιρίνης Περ., Βιανέλο, Τσιρίνης Παν., Σταθόπουλος, Κορφιάτης, Σπαλιάρας , Βίγλας (35' Νικολακόπουλος), Γκουβίτσας Μ. (35' Γκουβίτσας Ν.), Μπραντάν, Σχοινάς (60' Κάπης).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Παναχαϊκή ΓΕ ΠΑΕ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη της θέσης του Γενικού Διευθυντή της ομάδας μας από τον Ευστάθιο Μουτζουρούλια, ο οποίος είχε διατελέσει στο παρελθόν Πρόεδρος της Παναχαϊκή ΓΕ ΠΑΕ.

Η συμβολή του θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην εξέλιξη και την διάνθιση όλων των τομέων της ομάδας μας.

Υποστήριξη: SilkTech