Σ. Παπαδόπουλος για Επισκοπή: “Θα δώσουμε το 100%”

Παρασκευή, Νοέμβριος 11, 2022 - 6:25μμ
Ο Σούλης Παπαδόπουλος

Λίγο πριν το ματς με τον Α.Ο. Επισκοπή την Κυριακή (13/11, 15:00), στο πλαίσιο της 2ης aγωνιστικής του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2, ο προπονητής της Παναχαϊκής, Σούλης Παπαδόπουλος προχώρησε σε δηλώσεις:

"Σε αυτό το παιχνίδι θα είμαστε όπως πάντα ταπεινοί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό που θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή την Κυριακή παίζουμε στο γήπεδό μας και ο κόσμος θα είναι ο καλύτερός μας παίκτης. Είμαστε μαθημένοι στο άγχος και την πίεση και στόχος μας είναι αυτό να το διοχετεύσουμε σε ενέργεια."

Σε άλλο σημείο τόνισε: "Είτε παίζουμε εντός έδρας είτε εκτός ο στόχος μας είναι πάντα να κερδίσουμε! Και αυτή τη φορά θα δώσουμε πάνω από το 100 τοις 100 και θα κάνουμε τα πάντα για να φύγει ο κόσμος ικανοποιημένος μετά τον αγώνα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε έτοιμοι, γιατί είμαστε μια μεγάλη ομάδα, είμαστε η Παναχαΐκή ! Έχουμε εμπιστοσύνη και στους εαυτούς μας και στους παίκτες! Μόνο εμείς με καλό ποδόσφαιρο μπορούμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και αυτό να έχει διάρκεια".


ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Η Διοίκηση της Παναχαϊκή Γ.Ε. Π.Α.Ε. αφουγκραζόμενη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, την ανάγκη του κόσμου για αθλητικό θέαμα και την αγάπη προς την ομάδα μας, σε συνεργασία με τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων αποφάσισε να διαθέσει 100 δωρεάν εισιτήρια.
Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε από χθες σε ανέργους και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Παναχαϊκής Γ.Ε. Π.Α.Ε. την Κυριακή (13/11, 15:00) απέναντι στον Α.Ο. Επισκοπή, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Η Παναχαϊκή ΓΕ ΠΑΕ εύχεται καλή αρχή στον ΑΠΣ Πάτραι που αγωνίζεται αυτή την Κυριακή (13/11, 15:00) με τον Αίαντα Γαστούνης, στον 4ο όμιλο στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος της Γ´ Εθνικής.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Την προετοιμασία της για το ματς με τον Α.Ο. Επισκοπή (13/11, 15:00) ολοκλήρωσε, με πρωινή προπόνηση (12/11) ενόψει της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2. Το πρόγραμμα της προπόνηση περιελάμβανε τακτική και στατικές φάσεις. Στην 25μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Θεοδωράκης Χ., Κολοβούρης, Liporace, Ρουγκάλας, Στεργίδης, Λιοφάγος, Τοπάλ, Θεοδωράκης Δ., Τσακμάκης, Larrea, Λινάρδος, Τσιάρας, Karaklajic Ν., Χαντί, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Παπαχρονόπουλος, Silva, Carlos Daniel, Αλεξόπουλος, Niltinhio, Κέρη, Τριμμάτης, Μυτίδης, Μαραθωνίτης.

ΜΙΚΡΟΙ: Ισόπαλο, με σκορ 0-0, αναδείχθηκε το παιχνίδι της Κ16 της Παναχαϊκής επί της αντίστοιχης ομάδας του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Παιανίας, το Σάββατο (13/11, 13:15), για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος «Attica Soccer». Παναχαϊκή (Ράντος): Τσιρίνης, Παρασκευόπουλος, Βερβίτας, Βεντουρής, Σταθόπουλος, Βατής, Ξένος (75' Κοσμόπουλος), Διαμαντόπουλος (68' Τόγιας), Τεντόπουλος (85' Βαγενάς), Μυλωνάς (68' Θεοφανόπουλος), Μαντάς.

Η Κ14 της Παναχαϊκής επικράτησε με σκορ 0-1, επί της αντίστοιχης ομάδας του Παναθηναϊκού, το Σάββατο (13/11, 11:30), για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος «Attica soccer». Το γκολ της σημείωσε ο Μπραντάν στο 55'. Παναχαϊκή (Ράντος): Αναστασόπουλος, Τσιρίνης Περ., Βιανέλο, Τσιρίνης Παν., Σταθόπουλος, Κορφιάτης, Σπαλιάρας , Βίγλας (35' Νικολακόπουλος), Γκουβίτσας Μ. (35' Γκουβίτσας Ν.), Μπραντάν, Σχοινάς (60' Κάπης).

ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Η Παναχαϊκή ΓΕ ΠΑΕ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη της θέσης του Γενικού Διευθυντή της ομάδας μας από τον Ευστάθιο Μουτζουρούλια, ο οποίος είχε διατελέσει στο παρελθόν Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005. Η συμβολή του θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην εξέλιξη και την διάνθιση όλων των τομέων της ομάδας.

Υποστήριξη: SilkTech