Παναχαϊκή: Τα εισιτήρια με την Επισκοπή

Πέμπτη, Νοέμβριος 10, 2022 - 1:48μμ

Την Κυριακή (13/11, 15:00) η Παναχαϊκή υποδέχεται τον ΑΟ Επισκοπή στο γήπεδο Παναχαϊκης Γ.Ε., για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.
Η τιμή των μεμονωμένων εισιτηρίων είναι ως εξής:

Θύρα 2 (Επισήμων): 15€
Θύρα 4 (Σκεπαστή): 10€
Η είσοδος για παιδιά έως 15 ετών είναι δωρεάν.

Διευκρινήσεις για τους φιλάθλους:Οι κάτοχοι διαρκείας οφείλουν να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο).
Οι κάτοχοι διαρκείας VIP θα εισέλθουν από την Θύρα 2.
Οι κάτοχοι διαρκείας RED θα εισέλθουν από την Θύρα 2 .
Οι κάτοχοι διαρκείας LADIES θα εισέλθουν από τις Θύρες 2 ή 4.
Οι κάτοχοι διαρκείας BLACK θα εισέλθουν από την Θύρα 4.

ΜΜΕ:
Οι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι που θέλουν να καλύψουν τον αγώνα, οφείλουν να ενημερώσουν την ΠΑΕ με σχετικό email στο [email protected] μέχρι την Κυριακή (13/11) και ώρα 11:00, ώστε να εξασφαλίσουν θέση στα δημοσιογραφικά θεωρεία.
Η είσοδος τους θα γίνει από την Θύρα 2.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Η Διοίκηση της Παναχαϊκή Γ.Ε. Π.Α.Ε. αφουγκραζόμενη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, την ανάγκη του κόσμου για αθλητικό θέαμα και την αγάπη προς την ομάδα μας, σε συνεργασία με τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων αποφάσισε να διαθέσει 100 δωρεάν εισιτήρια.
Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε από χθες σε ανέργους και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Παναχαϊκής Γ.Ε. Π.Α.Ε. την Κυριακή (13/11, 15:00) απέναντι στον Α.Ο. Επισκοπή, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.

Υποστήριξη: SilkTech