Ο ΣΔΥΠ στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Τρίτη, Νοέμβριος 8, 2022 - 7:00μμ
Το πρόγραμμα της διήμερης εκδρομής στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και τους παράλληλους αγώνες 10 & 5 χιλιομέτρων που θα διεξαχθούν 12 -13 Νοεμβρίου

Το πρόγραμμα  της διήμερης εκδρομής στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και τους παράλληλους αγώνες 10 & 5 χιλιομέτρων που θα διεξαχθούν 12 και 13 Νοεμβρίου 2022!
ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
· Αναχώρηση από το πάρκινγκ του Παμπελοποννησιακού Σταδίου (Γ. Ρίτσου) αυστηρά στις 8:30 το πρωί του Σαββάτου (θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες μας στάσεις: α) Ν.Ε.Ο. οδό Αμερικής, έξω από Περιφέρεια, β) Ν.Ε.Ο. & οδό Διγενή Ακρίτα)
· Δύο σύντομες στάσεις στη διαδρομή για Αθήνα - Άφιξη στις 11:30 μμ στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Do) & παραμονή εκεί για δύο ώρες. Παραλαμβάνουμε ατομικά τις τσάντες με τα bib number μας.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σημειώνεται ότι για την παραλαβή θα πρέπει ο κάθε δρομέας να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο κτλ), καθώς και αντίγραφο του e-mail με τον αριθμό συμμετοχής του που θα σταλεί σε όλους τους δρομείς περίπου δέκα (10) ημέρες πριν τον αγώνα.
· Αναχώρηση στις 13:30 για το ξενοδοχείο μας Crystal City (έξω από τη στάση ΜΕΤΡΟ-Μεταξουργείο στο κέντρο της Αθήνας). Check in και τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου. Προετοιμασία για τους δρομείς των 10 χλμ. και αναχώρησή τους ατομικά με το ΜΕΤΡΟ για Σύνταγμα.
· 17:00μμ Εκκίνηση αγώνα 10χλμ (προσέλευση τουλάχιστον μισή ώρα πριν την εκκίνηση)
· Περιήγηση στην πόλη. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
· Πρωινό στο Ξενοδοχείο (ανοιχτό από τις 05:00πμ).
· Αυστηρή αναχώρηση 06:45 πμ του λεωφορείου της αποστολής για Μαραθώνα για την εκκίνηση του μαραθωνίου.
· Προετοιμασία για τους δρομείς των 5 χλμ. και αναχώρησή τους ατομικά με το ΜΕΤΡΟ για Σύνταγμα
· 08:30πμ Εκκίνηση αγώνα 5χλμ (προσέλευση τουλάχιστον μισή ώρα πριν την εκκίνηση)
· 09:00πμ Εκκίνηση Μαραθωνίου (προσέλευση τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα)
· Μετά τον τερματισμό των μαραθωνοδρόμων μας, αναχώρηση για Πάτρα περίπου στις 15:00
· Χαλαρή Στάση για φαγητό.
Το πρόγραμμα μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες του γκρουπ.
Μέσα στο λεωφορείο θα σας δοθεί χάρτης του ΜΕΤΡΟ για τη διευκόλυνση των μετακινήσεών σας
Πληροφορίες παραλαβής των πακέτων συμμετοχής των μελών μας που ΔΕΝ θα συμμετέχουν στην εκδρομή
Όσα μέλη μας δεν θα συμμετέχουν στην εκδρομή, θα πρέπει να παραλάβουν οι ίδιοι τον αριθμό και το υλικό συμμετοχής τους ατομικά από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων της διοργάνωσης τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του για το κοινό, (Τετάρτη 09/11 13:00-20:00, Πέμπτη 10/11 10:00-20:00 Παρασκευή 11/11 10:00-20:00, Σάββατο 12/11 10:00-18:00). Παραλαβή για τα 10χλμ θα είναι δυνατή μέχρι 13:00.
Σημειώνεται ότι για την παραλαβή θα πρέπει ο κάθε δρομέας να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο κτλ), καθώς και αντίγραφο του e-mail με τον αριθμό συμμετοχής του που θα σταλεί σε όλους τους δρομείς περίπου δέκα (10) ημέρες πριν τον αγώνα.
Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής αριθμού και υλικού συμμετοχής από εκπρόσωπο του δρομέα, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ του εγγεγραμμένου δρομέα, καθώς και του e-mail με τον αριθμό συμμετοχής του εγγεγραμμένου δρομέα.
ΑΛΛΑΓΕΣ:
• πιθανές αλλαγές σε στοιχεία δρομέα, μπορούν να γίνουν είτε από τον ίδιο εγγεγραμμένο δρομέα, είτε από κάποιον τρίτο που θα παραλάβει το υλικό συμμετοχής του εγγεγραμμένου δρομέα και εφαρμόζεται χρηματική επιβάρυνση 5,00€ ανά αλλαγή.
• Αλλαγές που αφορούν τον Αγώνα Δρόμου 10χλμ ΔΕΝ θα είναι δυνατές το Σάββατο 9/11

Υποστήριξη: SilkTech