Υπέγραψε σε επαγγελματική ομάδα του Καναδά, ο Αιγιώτης πρωταθλητής ποδηλασίας Παναγιώτης Χριστόπουλος

Τρίτη, Νοέμβριος 8, 2022 - 10:00πμ

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η ομάδα X-SpeedUnited η οποία ανέφερε τα εξής: Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι θα είναι μέλος της ομάδας μας ο Έλληνας αθλητής Παναγιώτης Χριστόπουλος για το 2023. Ο 26χρονος πήρε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα Ελλάδος το 2022 και στοχεύει ακόμα ψηλότερα για το 2023 καθώς ξεκινάει το κυνήγι της Ολυμπιακής πρόκρισης για το Παρίσι 2024. Είμαστε χαρούμενοι που θα δώσουμε την ευκαιρία σε έναν από τους καλύτερους ποδηλάτες της χώρας του να πετύχει τους στόχους του στο υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού.
ΗX-SpeedUnitedείναιμία επαγγελματική ομάδα ποδηλασίας με έδρα τον Καναδά αλλά αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο αγώνων κυρίως στην Ευρώπη- εκεί όπου αναμένεται να πάρει τις ευκαιρίες του σε αγώνες 1ης κατηγορίας ο πρωταθλητής μας Παναγιώτης Χριστόπουλος.
Ο Παναγιώτης έκανε δηλώσεις στο Filodimos.gr: "Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από χρόνια προσπαθειών κατάφερα να υπογράψω το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με την X-SpeedUnited. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να καταφέρω να διακριθώ και στο υψηλότερο επίπεδο που θα αγωνίζομαι πλέον παγκοσμίως. Δεν κρύβω ότι απώτερος στόχος μου είναι να φέρω βαθμούς στο κυνήγι της Ολυμπιακής πρόκρισης Παρίσι 2024 , και αν είμαι ο καλύτερος , γιατί όχι να αγωνιστώ εκεί.
Τέλος δεν μπορώ να μην αναφερθώ στη μηδενική στήριξη που τυγχάνω από τους τοπικούς επιχειρηματίες της πόλης μας μολονότι βρίσκομαι στην ελίτ της Ελλάδος τα τελευταία χρόνια σταθερά. Ελπίζω αυτό να αλλάξει καθώς 1-2 καλές χορηγίες θα με βοηθούσαν να πραγματοποιήσω τους στόχους μου αλλά και να διαφημίσω τη πόλη μας παγκοσμίως."

Υποστήριξη: SilkTech