Πάτρα: Με επιτυχία το "1ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα" σούμο στην Ελλάδα

Κυριακή, Νοέμβριος 6, 2022 - 7:00μμ
Το πρώτο σεμινάριο Διαιτητών/Προπονητών - Απονομή διπλώματος στον πρώτο προπονητή σούμο στην Πάτρα

Το 1ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Σούμο πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο "Κώστας Πετρόπουλος" στο Κουκούλι Πάτρας.
Εξαιρετική διοργάνωση από τον Α.Σ. Λέων Πάτρας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σούμο και τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με πολλές συμμετοχές νεαρών αθλητριών και αθλητών που προσέφεραν εντυπωσιακό θέαμα.
Το άθλημα του Σούμο δείχνει να αναπτύσσεται ραγδαία καθώς το γνωρίζει ο κόσμος και διαπιστώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με το επαγγελματικό σούμο που γνωρίζουν οι περισσότεροι, αλλά είναι ένα σύγχρονο άθλημα επαφής, με κατηγορίες που ξεκινούν από τα -35κιλά.
Σωματεία από Πάτρα, Ναύπακτο και Αθήνα έδωσαν το παρών, με πολλούς γονείς /θεατές να απολαμβάνουν την παρουσίαση αυτού του πολύ ωραίου αθλήματος.
Επίσης, πραγματοποιήθηκε το πρώτο σεμινάριο Διαιτητών/Προπονητών στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπου νέα σωματεία ενημερώθηκαν για τους κανόνες και τον τρόπο προπόνησης του αθλήματος. Ενώ έγινε απονομή του διπλώματος στον πρώτο προπονητή σούμο στην Πάτρα.

Υποστήριξη: SilkTech