Ο Αίολος Αγυιάς ντέρμπι με τον Εθνικό

Παρασκευή, Νοέμβριος 4, 2022 - 7:26μμ
Μεγάλο παιχνίδι

Ενας μεγάλος «τελικός» με αντίπαλο τον Εθνικό περιμένει το Σάββατο (17:00) στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της Παναγίας Αλεξιώτισσας, τον Αίολο Αγυιάς στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής μπάσκετ.

Το συγκρότημα του Ανδρέα Παπαδημητρίου θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά τις εκτός έδρας ήττες από Μίλωνα και Παγκράτι και γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο απευθύνει ανοικτό προσκλητήριο στη μπασκετική Πάτρα για να στηρίξει την προσπάθειά του για την κατάκτηση του ροζ φ.α.

«Εχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με έναν πολύ καλό αντίπαλο όπως είναι ο Εθνικός», δήλωσε από την πλευρά των παικτών του Αίολου Αγυιάς, ο Παναγιώτης Γκάτζιος και πρόσθεσε: «Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, αλλά όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι και ειδικά σε εκείνα που δίνουμε στην έδρα μας, έτσι και τώρα θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να κερδίσουμε. Θα θέλαμε να μας στηρίξει και σε αυτήν την αναμέτρηση ο κόσμος όπως μας βοήθησε στη νίκη με τον Ηλυσιακό και να πανηγυρίσουμε ένα ακόμη ροζ φ.α. που θα μας βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια μας στο απαιτητικό φετινό πρωτάθλημα».

Το παιχνίδι με τον Εθνικό θα διευθύνουν οι Νάστος, Ρίζος και Μπακετέα (κομισάριος θα είναι ο πατρινός Βασίλης Πίγκας).

Υποστήριξη: SilkTech