Δημήτρης Ιτούδης: «Δεν ξέρω πώς με αντέχει η σύζυγός μου»

Παρασκευή, Νοέμβριος 4, 2022 - 10:46πμ
Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Ο Δημήτρης Ιτούδης και οι γονείς του συνάντησαν τον Σταύρο Θεοδωράκη, στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» και σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης ο προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, εξήγησε το πώς ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μπάσκετ.
Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ μίλησε μεταξύ άλλων για την σύζυγό του, Μαρία, που είναι δίπλα του, σε κάθε του βήμα, λέγοντας πως είναι ένας άνθρωπος που έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή και την καριέρα του.
«Δε ξέρω πως με αντέχει η σύζυγός μου, η Μαρία. Αυτή είναι μια ερώτηση που πρέπει να την απαντήσει εκείνη. Έρχεται στο γήπεδο. Στη Μόσχα που ήμασταν 8 χρόνια ήταν συνέχεια εκεί. Η Μαρία έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή και την καριέρα μου. Έχει έναν τρόπο να σε καθοδηγεί, να σε διδάξει, να σε coachaρει και να αποδεχθείς αυτό που λέει γιατί είναι πάντα εμπεριστατομένο και με παραδείγματα αλλά και ουσιαστικές λύσεις» είπε αρχικά ο Δημήτρης Ιτούδης για τη συζυγό του.
Στην εκπομπή με τον Σταύρο Θεοδωράκη μίλησαν και οι γονείς του Δημήτρη Ιτούδη, οι οποίοι παραδέχτηκαν ότι δεν πίστευαν ποτέ ότι θα έρθει μια μέρα, που ο γιος τους θα έβγαζε χρήματα από το μπάσκετ.
«Δε θέλαμε να μείνει να δουλέψει στα σπαράγγια. Θέλαμε να σπουδάσει για να το προωθήσει. Δεν πιστεύαμε ότι θα βγάλει ποτέ χρήματα από το μπάσκετ. Τώρα μας το λέει πολλές φορές ότι το μπάσκετ μας ζει».

Υποστήριξη: SilkTech