Σ. Παπαδόπουλος: "Η ομάδα θα είναι έτοιμη κάθε Κυριακή"

Παρασκευή, Νοέμβριος 4, 2022 - 9:01πμ
Πρεμιέρα για την Παναχαϊκή στα Χανιά

Λίγο πριν το ματς με τα Χανιά (Κυριακή 06/11, 15:00) ο προπονητής της ομάδας της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος προχώρησε σε δηλώσεις.
"Aυτό που επιβάλλεται για εμένα είναι να είμαστε έτοιμοι κάθε Κυριακή και αυτός είναι ο στόχος μας. Κάθε μέρα στην προπόνηση είμαστε έτοιμοι. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες επιβάλλεται κάθε Κυριακή να είμαστε έτοιμοι. Το πρωτάθλημα αρχίζει τώρα και τελειώνει 21 Μαΐου.", τόνισε.
Σε άλλο σημείο επεσήμανε: "Έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου, στο προπονητικό τιμ και όλο τον οργανισμό. Αυτό το παιχνίδι θα είναι οδηγός για εμάς , παίζουμε εκτός έδρας και είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα.Προσέχουμε κάθε λεπτομέρεια, τα Χανιά είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια είχε πάντα στόχο την άνοδο,έχουν καλές μεταγραφές ,παίζουμε στο γήπεδό τους, σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά δεν φοβόμαστε ποτέ. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια καινούρια ομάδα. Θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι κι εύχομαι με κάθε σεβασμό στον αντίπαλο να είμαστε εμείς οι νικητές."

ΚΛΗΡΩΣΗ

Έπειτα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, O Hλίας Σκέντζος είναι ο τυχερός κάτοχος «Member Card», ο οποίος κερδίζει το ταξίδι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.
Ο κος. Σκέντζος θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει από κοντά το ματς της ομάδας μας με τα Χανιά και να νιώσει τον παλμό της αναμέτρησης.Το δώρο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, σίτιση και διαμονή.

ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ

Η Κ19 της Παναχαϊκής αντιμετωπίζει την Κυριακή (06/11) και ώρα 11:00 την αντίστοιχη ομάδα των Χανίων στο γήπεδο Βαρυπέτρου, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.
Η Κ16 και Κ14 συμμετέχουν στο πρωτάθλημα «Attica Soccer» και θα αγωνιστούν ως εξής:
Το Σάββατο (05/11) και ώρα 11:30, η Κ16 αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα του Πανιωνίου στο γήπεδο Fous De Foot, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.
Το Σάββατο (05/11) και ώρα 13:30, η Κ14 αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα του Πανιωνίου στο γήπεδο Fous De Foot, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Υποστήριξη: SilkTech