Ίδρυσε τμήμα βόλεϊ o Πήγασος Μπεγουλακίου

Πέμπτη, Νοέμβριος 3, 2022 - 10:30μμ
Έδρα του τμήματος θα είναι ο αθλητικός χώρος του starhoops και προπονητής ο Νίκος Κορδός

Mια νέα ομάδα στο χώρο του βόλεϊ. H διοίκηση του ΑΟ Πήγασου Μπεγουλακίου ανακοίνωσε την ίδρυση τμήματος βόλεϊ από τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Εδρα του τμήματος θα είναι ο αθλητικός χώρος του starhoops και προπονητής ο Νίκος Κορδός.
Η ανακοίνωση:
"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ
Μια νέα προσπάθεια ξεκινά!
Είμαστε στην ευχάριστη θέση ενημερώνοντας τους φίλους μας και τους φίλους του βόλεϊ ότι ο Σύλλογος μας ξεκινά την δημιουργία ακαδημίας βόλεϊ στον φιλόξενο χώρο του starhoops!
Επικεφαλής του τμήματος θα είναι ο Νίκος Κορδός, εναν άνθρωπο από τα σπλάχνα της της Παναχαϊκής για να επανδρώσει το νέο τμήμα βόλλευ ο Πήγασος Μπεγουλακίου
Ο Νίκος Κορδός, διπλωματούχο προπονητή Α κατηγορίας ο οποίος ξεκίνησε τα βολεϊκά του βήματα από τις ακαδημίες της Παναχαϊκής και τίμησε την φανέλα της για περίπου 10 χρόνια, όντας ένας από αυτούς που ανέβασαν την ομάδα για πρώτη φορά στην Β' Εθνική το 1975.
Ήταν αυτός που δημιούργησε την εξαιρετική Αχαγιά '82 των '80s (με Σταματόπουλο, Γιαννάκη, Χρυσανθακόπουλο κ.α ), ακολούθησε ο Ηρακλής Λεύκας με τον οποίο πανηγύρισε πρωταθλήματα την 5ετια 1985-90, ενώ υπήρξε ένα κενό διάστημα να βρίσκεται στο εξωτερικό. Στην επιστροφή του και στην ενασχόληση του ξανά με την προπονητική ακολούθησε ο Ερμής Πατρών (Β' Εθνική) και η Γαλήνη στην οποία βρέθηκε για περίπου 5 χρόνια (2010-2015). Πριν συνεργαστεί με τον Παπαδόπουλο στο προπονητικό team της Παναχαϊκής ήταν στο προπονητικό τιμ του Απόλλωνα Πατρών, με τον Σταύρο Σταματόπουλο.
Ο έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής πέρασε από την ομάδα εφήβων και ανδρών της ΕΑΠ, ενώ παράλληλα υπήρξε προπονητής των κλιμακίων της εθνικής, και κατόπιν στην ομάδα του Ιωνικού Αγρινίου στην Α2 γυναικών, και από το τέλος του 2018 είναι προπονητής στις ομάδες βόλλευ και beach volley του Πανεπιστημίου του Βούπερταλ με βοηθό τον Chris John.
Ο Νίκος Κορδός είναι Αρχιτέκτων πολεοδόμος και πολιτικός μηχανικός παντρεμένος με την μουσικό Σ;oνια και έχει 2 αγόρια 19 και 17 ετών.
Τον Νίκο Κορδο θα πλαισιώνουν ο Νίκος Γασπαρινατος ως έφορος του τμήματος και η Καίτη Στεργιόπουλου ο coach.
Για περισσότερες πληροφορίες όσο αφορά το τμήμα μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα:
Σωτηρόπουλος Χρήστος 6974966577
Κορδός Νίκος 6971752155".

Υποστήριξη: SilkTech