Με επιτυχία και υψηλές συμμετοχές ολοκληρώθηκε το προπονητικό καμπ στίβου στην Πάτρα

Δευτέρα, Οκτώβριος 31, 2022 - 10:02πμ
Με τη συμμετοχή 23 αθλητών και αθλητριών και 7 προπονητών, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στο Δημοτικό Ξενώνα

Την Κυριακή το μεσημέρι ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τετραήμερο προπονητικό καμπ στίβου, που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, με τη συμμετοχή 23 αθλητών και αθλητριών και 7 προπονητών, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στο Δημοτικό Ξενώνα.
Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος παραβρέθηκαν στο Σεμινάριο Προπονητικής που έγινε το Σάββατο το απόγευμα στην αίθουσα Αλέκα Σιούλη του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.
Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους Έλληνες αθλητές και προπονητές, τονίζοντας: «Μέσα σε πολύ αντίξοες συνθήκες κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να κρατάμε σε καλή κατάσταση τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις για να είναι στη διάθεση σας. Ο Δημοτικός Ξενώνας έγινε γι αυτόν ακριβώς το σκοπό και είναι στη διάθεση όλων των αθλητικών και άλλων φορέων της πόλης για δράσεις που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αθλητισμού και του πολιτισμού».
Εκ μέρους των φιλοξενουμένων ο προπονητής στίβου Ναπολέων Κεφαλόπουλος που συμμετείχε στο καμπ και δίδαξε στο προπονητικό σεμινάριο ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τις δυνατότητες που παρέχει ο Δήμος και τόνισε: «Όλοι οι μεγάλοι τουλάχιστον Δήμοι της χώρας πρέπει να μιμηθούν την Πάτρα και να διαμορφώσουν ανάλογες συνθήκες».
Στο σεμινάριο παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Δημήτρης Πεγλερίδης και Βασίλης Καρανάσος Γενικός Γραμματέας και Ταμίας αντίστοιχα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ.
Ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος είχαν ιδιαίτερη συνομιλία με την Πατρινή πρωταθλήτρια του βάδην Σοφία Αλικανιώτη, η οποία συμμετείχε στο καμπ και δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά μου που στη πόλη μου ο αθλητισμός αποτελεί προτεραιότητα και στηρίζεται απεριόριστα από το Δήμο που βελτιώνει διαρκώς τις αθλητικές υποδομές, και προωθεί το μαζικό λαϊκό και τον αγωνιστικό αθλητισμό».
Στο προπονητικό καμπ που διοργάνωσε ο τοπικός Αθλητικός Σύλλογος «Άκρος» με οργανωτικό υπεύθυνο το γνωστό Πατρινό προπονητή Γιάννη Δαγκόγλου εκτός από την πρωταθλήτρια Σοφία Αλικανιώτη συμμετείχαν μεταξύ άλλων ταλαντούχων αθλητών και αθλητριών και οι: Έφη Κουρκουτσάκη, Κυριακή Φιλντισάκη (αργυρό μετάλλιο στο παγκόσμιο κύπελο) και οι: Ζωή Ανδρικοπούλου Ισαβέλλα Κοτσαχείλη και Ιλιάνα Χατζηπαναγιώτου μέλη των εθνικών ομάδων.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech