Αδειοδοτημένα όλα τα δημοτικά γήπεδα της Πάτρας

Παρασκευή, Οκτώβριος 28, 2022 - 2:25μμ
Βαθιά ανάσα στο γηπεδικό πρόβλημα της πόλης

Ένας μικρός χαμός επικρατεί στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου με αποτέλεσμα να μπαίνουμε στον Νοέμβριο και ακόμα να μην έχουν ξεκινήσει τα τοπικά πρωταθλήματα.

Η ΕΠΣ Αχαΐας ανέβαλε την πρεμιέρα της Α' και Β' κατηγορίας (που θα εκκινούσαν 29-30/10) καθώς ήταν αδύνατο πρακτικά να ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες για την άδεια των αγώνων, σύμφωνα με όσα ορίζει το σχετικό νέο νομοθετικό πλαίσιο Αυγενάκη, που κατά πολλούς κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Σε ότι αφορά την Αχαΐα, είναι παρήγορο το γεγονός πως όλα τα δημοτικά ποδοσφαιρικά γήπεδα της Πάτρας είναι αδειοδοτημένα!

Και μπορεί να μην είναι πολλά τα γήπεδα στην πόλη (εδώ και μερικούς μήνες προστέθηκε και το γήπεδο Προσφυγικών), αλλά όλα τα δημοτικά γήπεδα είναι κατάλληλα και προς χρήση.

Η σχετική δήλωση του αρμόδιου αντιδήμαρχου, Τάκη Πετρόπουλου:
«Λίγο πριν ξεκινήσει η ποδοσφαιρική περίοδος και όλα τα δημοτικά γήπεδα της Πάτρας είναι κατάλληλα αδειοδοτημένα. Αυτό δεν είναι κάτι εύκολο να γίνει και σπανίζει πανελλαδικά. Δεν νομίζω άλλη δημοτική ποδοσφαιρική εγκατάσταση στον Νομό Αχαΐας, εκτός Δήμου Πατρέων, να έχει πάρει την σχετική άδεια. Ο νέος νόμος Αυγενάκη βρήκε το Δήμο Πατρέων απόλυτα έτοιμο, καθώς το Τμήμα Άθλησης, Πολιτισμού και νέας Γενιάς της Αντιδημαρχίας Παιδείας έχει φροντίσει έγκαιρα να αδειοδοτηθούν ΟΛΕΣ οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης και να εναρμονιστούν στο νέο θεσμικό πλαίσιο. Επιπρόσθετα ΟΛΕΣ οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις έχουν καταγραφεί στην κρατική ηλεκτρονική πλατφόρμα ΠΕΛΟΠΑΣ. Εύχομαι στους ποδοσφαιριστές και στις ομάδες, καλή σεζόν και επίτευξη των στόχων τους».

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech