Τα εισιτήρια του Απόλλωνα με το Περιστέρι

Πέμπτη, Οκτώβριος 27, 2022 - 12:00πμ
Η διάθεσή τους

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία του Απόλλωνα, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (17.00) με το Περιστέρι, για την 4η αγωνιστική της Basket League.

Οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Σαββάτου, είναι οι εξής:

Στην Κερκίδα Α κοστίζουν 15 ευρώ

Στην Κερκίδα Β, Γ και Δ κοστίζουν 10 ευρώ.

Υπάρχει και περιορισμένος αριθμός εισιτήριων που κοστίζει 5 ευρώ και αφορά μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολύτεκνους οι οποίοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια με την επίδειξη της ανάλογης κάρτας.

Οι ώρες που μπορούν οι φίλαθλοι μας να προμηθευτούν εισιτήρια, είναι οι εξής:

-Στα γραφεία της ΚΑΕ (Κανάρη 15): Κάθε μέρα το πρωί (11-3) και το απόγευμα (6-9) εκτός της αργίας της 28ης Οκτωβρίου. Επίσης το πρωί (09.00-14.00) του Σάββατου 29 Οκτωβρίου.

-Στα γραφεία της ομάδας, στο κλειστό γήπεδο μας, στην Περιβόλα: Το πρωί (10.00-15.00) του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου.

-Στην πλατφόρμα Τicketmaster.

ΧΟΡΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

"Η ΚΑΕ Απόλλων 1926 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την Πατρινή εταιρεία κρεάτων Carna η οποία θα είναι ο χορηγός ονομασίας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.
Η εταιρεία Carna είναι μία από τις πλέον γνωστές εταιρείες, διαθέτει στην Πάτρα, τέσσερα καταστήματα (1ο Κατάστημα: Ελευθερίου Βενιζέλου 227, 2ο Κατάστημα Ν.Ε.Ο. Πατρών- Αθηνών 204, 3ο κατάστημα ΠΕΟ Πατρών-Αθηνών 11, Ρίο και 4ο Κατάστημα ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ 53 & ΑΜΕΡΙΚΗΣ) τα οποία είναι φημισμένα για την ποιότητα των προϊόντων τους αλλά και την άμεση εξυπηρέτηση.
Όλοι στη οικογένεια του συλλόγου, είμαστε σίγουροι ότι ο Απόλλων Carna όπως είναι πλέον η ονομασία της ομάδας μας, με την στήριξη του νέου χορηγού θα μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους που τέθηκαν για την φετινή αγωνιστική περίοδο".

* Ανακοίνωση της ΚΑΕ

Υποστήριξη: SilkTech