Μετάλλιο για τους Φοίνικες ο Γιάννης Μαστρογιάννης

Τετάρτη, Οκτώβριος 26, 2022 - 2:10μμ
Στο τρίτο σκαλί

Με ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό συμμετοχών από όλη τη χώρα, που ξεπέρασαν τις 200, έγινε στο Βόλο το 1ο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2022-23. Οι αγώνες έγιναν στο στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς το περασμένο Σαββατοκύριακο 22 και 23/10 . Το ανοιχτό πρωτάθλημα διοργάνωσε η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της ομοσπονδίας σε συνεργασία με τον σύλλογο επιτραπέζιας αντισφαίρισης Κένταυρος Βόλου και υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ο σύλλογος των Φοινίκων Γλυφάδας Πατρών συμμετείχε με τους ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ στην κατηγορία των εφήβων, με την ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΙΤΧΑΒΑ, που τη φετινή αγωνιστική περίοδο αγωνίζεται με υποσχετική στην ομάδα του ΩΡΙΩΝΑ ΧΙΟΥ, στην κατηγορία κορασίδων και τον ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΙΤΧΑΒΑ, που αγωνίζεται και αυτός με ετήσια υποσχετική στον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, στην κατηγορία παμπαίδων.

Την καλύτερη θέση  κατέλαβε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ( Νο14 της κατάταξης) κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στη δύσκολη κατηγορία των εφήβων. Το δρόμο του προς τον τελικό τον σταμάτησε, μετά από συναρπαστικό αγώνα, ο περσινός πρωταθλητής Ελλάδας των εφήβων ΣΤΑΘΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ με την επανεμφάνιση του μετά από καιρό σε πανελλήνιου επίπεδου αγώνες με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον προκριματικό του όμιλο ,έδειξε ότι σύντομα θα γίνει πάλι πρωταγωνιστής στην κατηγορία των εφήβων.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΙΤΧΑΒΑ και ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΙΤΧΑΒΑΣ πήραν την πρώτη θέση στους ομίλους τους και είχαν καλό πλασάρισμα στη διαδικασία των νοκ άουτ.

Στην αποστολή συνοδός - προπονητής ήταν το μέλος του προπονητικού επιτελείου του συλλόγου ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΟΥΡΙΔΑΣ.

Οι θέσεις των ΦΟΙΝΙΚΩΝ
ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 3ος ΕΦΗΒΩΝ (40 συμ/χες)
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 15ος ΕΦΗΒΩΝ (40)
ΜΠΙΤΧΑΒΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 13η ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (24)
ΜΠΙΤΧΑΒΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 8ος ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ (48)

Πληροφορίες γιά τη δραστηριότητα, την ιστορία κλπ του συλλόγου στο: https://www.ttcfoinikespatras.com/

Υποστήριξη: SilkTech