ΝΟΠ-«Αθλητισμός, ψυχολογία και παιδί»: Mια ενδιαφέρουσα ενημερωτική βραδιά με την Τένια Μακρή

Δευτέρα, Οκτώβριος 24, 2022 - 12:00μμ
Συμβουλευτική ενημέρωση αθλητών, γονέων και προπονητών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου η εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΝΟΠ με προσκεκλημένη την Τένια Μακρή, σε αίθουσα του Ξενοδοχείου My Way. Παρόντες πολλοί γονείς και προπονητές του ΝΟΠ, που με τις ερωτήσεις τους έδωσαν την δυνατότητα στην έμπειρη επιστήμονα και συγγραφέα να αναπτύξει το θέμα του αθλητισμού των παιδιών και να υποδείξει τρόπους αντιμετώπισης των κοινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σήμερα οι γονείς.
Από την συνάντηση αναδείχθηκε η ικανοποίηση των παρευρισκόμενων από τις προτάσεις που αναφέρθηκαν στην συζήτηση, αλλά η ανάγκη συνέχισης παρόμοιων εκδηλώσεων πάνω στο θέμα της συμβουλευτικής ενημέρωσης αθλητών, γονέων, προπονητών. Ο πρόεδρος του ΝΟΠ κ. Γ.Μάνεσης που είχε την πρωτοβουλία της πρόσκλησης της κας.Μακρή, ανέφερε ότι ο Όμιλος θα προσπαθήσει να υπάρξει συνέχεια παρόμοιων ενεργειών.
Παρόν ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων κ.Τάκης Πετρόπουλος, αλλά και ο αντιπρόεδρος του παραρτήματος Πάτρας του ΕΕΣ κ.Φοίβος Μπλανάς, που αμφότεροι χαιρέτησαν την εκδήλωση, ενώ με τις παρεμβάσεις τους βοήθησαν την εποικοδομητική συζήτηση.
"Ο ΝΟΠ ευχαριστεί την κα.Τένια Μακρή για την παρουσία της και την ευγενική εκ μέρους της αποδοχή της πρόσκλησης.
Θερμές ευχαριστίες στην διεύθυνση του ξενοδοχείου MyWay για την παραχώρηση της αίθουσας.
Τέλος, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για τον Όμιλο η ανταπόκριση και η συμμετοχή όλων" αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που κάθονται και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που κάθονται και άτομα που στέκονται

Υποστήριξη: SilkTech