Γιατί οι Τούρκοι «έκοψαν στη μέση» τον Εθνικό μας Ύμνο -Η εξήγηση του Αιγιώτη «παγκόσμιου» Χαραλαμπόπουλου

Δευτέρα, Οκτώβριος 24, 2022 - 9:25πμ
Η ανάρτηση του

Ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής, για 3η φορά, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης, το οποίο διεξήχθη στην Τουρκία.
Ο Έλληνας πρωταθλητής αντιμετώπισε στον τελικό το βαρύ όνομα της οικοδέσποινας χώρας, Mustafa Altuntas, στην Αττάλεια.
Ωστόσο, σάλος ξέσπασε με τον Εθνικό μας Ύμνο, ο οποίος «κόπηκε στη μέση» κατά τη διάρκεια της απονομής του χρυσού μεταλλίου στον Γιώργο Χαραλαμπόπουλο, με πολλούς να θεωρούν πως οι Τούρκοι το έκαναν εσκεμμένα, λόγω της έντασης που υπάρχει στις σχέσεις των δύο χωρών.
Γιατί οι Τούρκοι «έκοψαν στη μέση τον Εθνικό Ύμνο»
Όπως είναι γνωστό, σε μεγάλες διοργανώσεις, όπου πρέπει να πραγματοποιηθούν πολλές απονομές, ο εθνικός ύμνος οποιασδήποτε χώρας δεν ακούγεται ολόκληρος για εξοικονόμηση χρόνου.
Αυτό υπενθύμισε και ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος μέσω ανάρτησής του στο Instagram.
Συγκεκριμένα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της χειροπάλης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως ό,τι ακούγεται τις τελευταίες ώρες ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα! Σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις με χιλιάδες κόσμου και τόσες βραβεύσεις δεν βάζουν ολόκληρο τον εθνικό ύμνο για κανέναν αθλητή, με μόνο σκοπό την εξοικονόμηση χρόνου! Η διοργάνωση και οι οικοδεσπότες, φέτος όπως και κάθε χρόνο, είναι φιλόξενοι και μας σέβονται. Ευχαριστούμε!»

Υποστήριξη: SilkTech