Για την πρώτη νίκη ο Απόλλωνας απέναντι στην Καρδίτσα

Σάββατο, Οκτώβριος 22, 2022 - 10:55πμ
Σήμερα στις 4 το μεσημέρι στο κλειστό γήπεδο στην Περιβόλα

Με μοναδικό στόχο να πάρει τη πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, θα αγωνιστεί σήμερα το μεσημέρι (16.00, ΕΡΤ-3) η ομάδα του Απόλλωνα, η οποία υποδέχεται την Καρδίτσα για την 3η αγωνιστική της Basket League.
Η Πατρινή ομάδα  έχει αφήσει πίσω τις δύο ήττες με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και με «όπλο» την έδρα της, θα επιδιώξει να επιβάλει το ρυθμό της κόντρα στη νεοφώτιστη ομάδα.
Για το σημερινό παιχνίδι, ο αρχηγός Γιώργος Μπόγρης, δήλωσε: «Επιστρέφουμε στο γήπεδο μας, στην Περιβόλα για ένα ματς που θα μπορούμε να δείξουμε το επίπεδο μας και πόσο δουλειά έχουμε ρίξει από την πρώτη μέρα. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και οι δύο ήττες από παραδοσιακές μπασκετικές δυνάμεις της χώρας, δεν μας πτοούν. Κάθε άλλο θεωρώ ότι κερδίσαμε πράγματα και δουλέψαμε αδυναμίες που δεν είχαν φανεί μέχρι αυτά τα παιχνίδια. Το πρωτάθλημα ουσιαστικά για εμάς ξεκινάει με την Καρδίτσα και με μια κερκίδα όπως στο ματς με τον Ολυμπιακό, θεωρώ δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο. Σας περιμένουμε λοιπόν ώστε όλοι μαζί να παλέψουμε και να ξεκινήσουμε να μαζεύουμε τις νίκες που χρειάζεται για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Ο τεχνικός Νίκος Βετούλας έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και η 12αδα θα ανακοινωθεί λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα.
Το σημερινό παιχνίδι θα σφυρίξουν οι διεθνείς Γιώργος Πουρσανίδης, Νίκος Τζιοπάνος από τη Θεσσαλονίκη και ο Γιάννης Αγραφιώτης από τη Θεσσαλονίκη.
Κομισάριος είναι ο Βασίλης Πίγκας από την Πάτρα.
H Γενική είσοδος στο σημερινό παιχνίδι είναι στα 10 ευρώ. Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια με τους εξής τρόπους:
Από τα γραφεία της ΚΑΕ, σήμερα (9-2).
Από τα γραφεία της ομάδας στο κλειστό γήπεδο, στην Περιβόλα το πρωί του Σαββάτου (10.00-15.00).

Υποστήριξη: SilkTech