Διδακτικές επισκέψεις για το άθλημα της χειροσφαίρισης

Πέμπτη, Οκτώβριος 20, 2022 - 2:00μμ
Το κλειστό γυμναστήριο "Κ . Πετρόπουλος" επισκέφθηκαν τμήματα του 12ου Γυμνασίου

Πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη, διδακτική επίσκεψη, στο πλαίσιο του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής, από τα τμήματα Α1και Α2 του 12ου Γυμνασίου Πάτρας, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο "Κ . Πετρόπουλος", όπου εκεί ο τεχνικός σύμβουλος ΕΑΠ/ΟΧΕ (χειροσφαίρισης) Ιωάννης Παπαγιαννόπουλος παρουσίασε στους μαθητές-τριες τους κανονισμούς και το παιχνίδι του χάντμπολ με βιωματικό τρόπο.
Στην συνέχεια ξεναγήθηκαν στο Μουσείο του χάντμπολ που στεγάζεται στο κλειστό του ΠΕΑΚ Πάτρας Κ. Πετρόπουλος, ιδρυτής του οποίου είναι η ΑΕΠ Ακαδημία των Σπορ υπό την αιγίδα του ΠΕΑΚ Πάτρας και της Ο.Χ.Ε. ενώ ο κ. Παπαγιαννόπουλος τους μίλησε για την ιστορία του Πατραϊκού χάντμπολ και γενικότερα για το άθλημα.
Τους μαθητές – τριες του 12ου Γυμνασίου Πατρών συνόδευαν οι καθηγητές φυσικής αγωγής κ.κ. Βασίλειος Πέττας και Αναστασία Παυλίδου καθώς και η κ. Κατερίνα Γκουρτέση καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας.
Επίσης από τον τεχνικό σύμβουλο της ΕΑΠ/ΟΧΕ Γιάννη Παπαγιαννόπουλο πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της χειροσφαίρισης στους μαθητές-τριες του Ε1 και Ε2 του 29ου δημοτικού σχολείου Πατρών στην αυλή του σχολείου, ενώ έχουν προγραμματιστεί και αντίστοιχες παρουσιάσεις στο 8ο, 9ο, 20ο Δημοτικά σχολεία Πατρών, καθώς και στο 1ο και 2ο Δημοτικά σχολεία Οβρυάς.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech