ΕΟΚ: Συνάντηση Λιόλιου-Διαμαντίδη με... φόντο το αναπτυξιακό

Πέμπτη, Οκτώβριος 20, 2022 - 9:29πμ
O πρόεδρος της ΕΟΚ συναντήθηκε με τον Διαμαντίδη με στόχο ο «3D» να αξιοποιηθεί στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ομοσπονδίας

Κάτι όμορφο ετοιμάζεται στο ελληνικό μπάσκετ με έναν θρύλο του αθλήματος. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος είχε συνάντηση με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα για ένα πολύ σημαντικό θέμα του μπάσκετ στη χώρα μας.
Επιθυμία της ΕΟΚ είναι να αξιοποιήσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη στο αναπτυξιακό πρόγραμμα, αφού ο «3D» θα προσφέρει πολλά στις μικρές ηλικίες και στα παιδιά που αγαπούν το άθλημα με το know how , τις γνώσεις του και με την εμπειρία του γύρω από το μπάσκετ. Ο Λιόλιος θέλει τον «3D» να συνδράμει στην προσπάθεια που έχουν ήδη ξεκινήσει σε αυτόν τον κλάδο, ο Δήμος Ντικούδης με τον Κώστα Τσαρτσαρή με σκοπό να βελτιώσουν την ποιότητα του αναπτυξιακού προγράμματος και την παραγωγική διαδικασία.
Άλλωστε ο θρύλος του Παναθηναϊκού, της Εθνικής και του ευρωπαϊκού μπάσκετ, μόλις τελείωσε την καριέρα του σαν παίκτης, ασχολήθηκε με τις ακαδημίες και έδωσε τα... φώτα του σε παιδιά διαφόρων ηλικιών, τα οποία πήραν σπουδαία μαθήματα δίπλα σε έναν σπουδαίο αθλητή και εξαιρετικό χαρακτήρα που κοσμούσε για χρόνια τα παρκέ.

Υποστήριξη: SilkTech