Ετοιμοπόλεμος ο Πατρινός Μάριος Κόλλιας: Σε 8γυρο για πρώτη φορά στην Κροατία

Τετάρτη, Οκτώβριος 19, 2022 - 10:00μμ
Δεύτερη πυγμαχική πρόκληση μέσα στο 2022

Ο κορυφαίος Έλληνας πυγμάχος Μάριος Κόλλιας, με καταγωγή από την Πάτρα, είναι πανέτοιμος για την δεύτερη πυγμαχική πρόκληση μέσα στο 2022 που θα γίνει για πρώτη φορά για τον ίδιο στην Κροατία.

Ο Μάριος Κόλλιας θα παίξει εκεί σε πυγμαχικό show κάνοντας το δεύτερο ματς της καριέρας του που θα είναι προγραμματισμένο για 8 γύρους.

Το ακριβώς προηγούμενο κατάφερε να το κερδίσει άμεσα με νοκ άουτ στον πρώτο γύρο απέναντι στον Geriso Aduashvili στην Μάλτα στις 30 Μαρτίου.

Ο αντίπαλός του για την Κροατία θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Το ρεκόρ του πυγμάχου μας είναι αυτή την στιγμή στο 8-2-1, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως είναι αήττητος στους τελευταίους 4 αγώνες του από το 2021 και μετά.

Ο Κόλλιας δουλεύει σοβαρά, πραγματοποιώντας προπονητικά camps στο εξωτερικό και στην Σουηδία και το σίγουρο είναι πως στοχεύει και έχει τις ικανότητες για να αναδειχτεί και να ανελιχθεί ακόμα περισσότερο στο επαγγελματικό μποξ. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό του είναι πως τελειώνει τους αντιπάλους του τις περισσότερες φορές στον πρώτο ή τον δεύτερο γύρο στα τελευταία του παιχνίδια δείγμα και αυτό της ανοδικής πορείας του.

πηγη: ufight.gr



Υποστήριξη: SilkTech