Σκάκι: Με μεγάλη επιτυχία το «Κύπελλο ΟΧΙ», από τη ΝΕΠ και την ΕΑΠ

Τρίτη, Οκτώβριος 18, 2022 - 12:00μμ
Πήραν μέρος 33 σκακιστές από διάφορους συλλόγους

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι σκακιστικοί αγώνες με την ονομασία «Κύπελλο ΟΧΙ», τους οποίους συνδιοργάνωσαν ΝΕΠ και ΕΑΠ.
Οι αγώνες διεξήχθησαν στο εντευκτήριο της ΝΕΠ (Τσαμαδού 94) το διάστημα 8, 9 και 15 Οκτωβρίου και παίχθηκαν συνολικά 7 αγωνιστικές με διεθνή αξιολόγηση. Πήραν μέρος 33 σκακιστές από διάφορους συλλόγους, πολλοί εκ των οποίων είναι φοιτητές. Ηταν η πρώτη διοργάνωση από μια σειρά αγώνων που θα κρατήσουν μέχρι τον Μάιο του 2023.
Την 1η θέση κατέλαβε ο Λεωνίδας-Μάριος Νικολακόπουλος με 6 βαθμούς, ακολούθησε η Κωνσταντίνα Τζακώστα με 5,5 βαθμούς και την 3η θέση πήρε η Σμαράγδα Κυριαζή με 5 βαθμούς.
Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στον ίδιο χώρο διεξήχθη το σκακιστικό τουρνουά μικρότερης δυναμικότητας χωρισμένο σε 2 ομάδες.
Στην 1η ομάδα, με συμμετοχή 10 σκακιστών, είχαμε τον Δημήτρη Περουκίδη 1ο με 4,5 βαθμούς, τον Χαράλαμπο Τουντόπουλο 2ο με 4 βαθμούς και τον Κωνσταντίνο Καραπάνο 3ο με 3,5 β.
Στην 2η ομάδα, με συμμετοχή 15 σκακιστών, είχαμε: Τον Οδυσσέα Παπαδόπουλο 1ο με 4 β., τον Πολύβιο Σκόρδου 2ο με 4 β. και τον Σπύρο Λεονάρδο 3ο με 3,5 β.
Όλοι οι μικροί σκακιστές πήραν μετάλλιο δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. "Ευχαριστούμε όλους τους σκακιστές διότι στηρίζουν με την παρουσία τους τις συνδιοργανώσεις της ΝΕΠ και της ΕΑΠ" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται, σκάκι και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Υποστήριξη: SilkTech