ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρ. Πελ/ννήσου: Η Πάτρα, η πόλη των Μαραθωνοδρόμων

Πέμπτη, Οκτώβριος 13, 2022 - 1:33μμ
Κάλεσμα από τον Νικόλαο Μπαλάση

O Πρόεδρος ΕΑΣ-ΣΕΓΑΣ Βορείου Πελοποννήσου Νικόλαος Μπαλάσης έστειλε "μήνυμα", με αφορμή τον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας "Φ. Τσιμιγκάτος", ότι η Πάτρα είναι  η πόλη των Μαραθωνοδρόμων. Συγκεκριμένα έγραψε ανάρτησή του: Η Πάτρα, η πόλη των Μαραθωνοδρόμων διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά τον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας τιμώντας τη μνήμη του μεγάλου Μαραθωνοδρόμου Φάνη Τσιμιγκάτου.
Ο Φάνης Τσιμιγκάτος, αθλητής της Π.Γ.Ε., υπήρξε μια σπουδαία λαϊκή μορφή του αθλητισμού και της ζωής της πόλης που ξεχώρισε με τις καταπληκτικές επιδόσεις και επιτυχίες στον Μαραθώνιο δρόμο. Από την εποχή του και μετά παρατηρούμε την ανάπτυξη και ανάδειξη για την πόλη της μεγάλης ιστορίας των πατρινών μαραθωνοδρόμων και του δρομικού κινήματος.
Ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος είναι ένας αγώνας που προετοιμάζεται καιρό από την Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού με την σύμπραξη όλων των ανθρώπων του στίβου. Η αθλητική ιστορία της πόλης κυρίως στο αγώνισμα του Μαραθωνίου είναι τεράστια και η επιτυχής διοργάνωση αυτού του αγώνα μας αφορά όλους.
Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. με την τεχνογνωσία και την εμπειρία των στελεχών της συνεργάζεται με υπευθυνότητα και χαρά στην ομαλή τέλεση του αγώνα. Είναι ένας αγώνας που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών αθλητών και αθλουμένων από όλη τη χώρα για πολλούς λόγους. Η επίπεδη κλειστή διαδρομή στο παραλιακό μέτωπο, ο χρόνος τέλεσης του αγώνα, η ασφάλεια των αγωνιζομένων, η εμπειρία σε μεγάλες διοργανώσεις, η τεράστια αθλητική ιστορία της πόλης είναι στοιχεία που λαμβάνουν υπόψη τους αθλητές από όλη την Ελλάδα για συμμετοχή σε αυτόν τον αγώνα.
Καλούμε όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού της πόλης να παρακολουθήσουν από κοντά όλα όσα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της διοργάνωσης

Υποστήριξη: SilkTech