ΝΟΠ Κ-15: Κοινή προετοιμασία με τον ΑΟΠ Φαλήρου

Δευτέρα, Οκτώβριος 10, 2022 - 1:00μμ
Στις συνεχείς προπονήσεις παρών το τεχνικό επιτελείο του Ομίλου με τον προπονητή Βασίλη Λαμπάτο, τον Βασίλη Κανελλόπουλο αλλά και τον Δημήτρη Κραβαρίτη

Εντατική κοινή προετοιμασία με την φιλοξενούμενη ομάδα του ΑΟΠ Φαλήρου είχαν  οι παίδες του ΝΟΠ, ενόψει της συμμετοχής τους στο τουρνουά «Χατζηθεοδώρου» της Βουλιαγμένης στο τέλος του Οκτωβρίου. Στις συνεχείς προπονήσεις παρών το τεχνικό επιτελείο του Ομίλου με τον προπονητή Βασίλη Λαμπάτο, τον Βασίλη Κανελλόπουλο αλλά και τον Δημήτρη Κραβαρίτη.
Ο προπονητής του Φαλήρου Νίκος Μπαμπάνας εξέφρασε την ικανοποίησή του από τις συναντήσεις, ενώ στο κολυμβητήριο βρέθηκε και η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Π.Φαλήρου κα. Μαίρη Τρύφων, που ήταν προσκεκλημένη στην Πάτρα σε πολιτική συνάντηση δημάρχων.
Μια ιδιαίτερη σχέση συνδέει τον ΝΟΠ με τον ΑΟΠΦ, μέσα από την κοινή ιστορική πορεία των δύο σωματείων στο υγρό στίβο της Ελλάδας για σχεδόν έναν αιώνα. Τα τελευταία χρόνια βρίσκονται συχνά αντίπαλοι στην διεκδίκηση μεταλλίων στα ηλικιακά πρωταθλήματα, ενώ ο νέος προπονητής του ΝΟΠ Δ.Κραβαρίτης διετέλεσε προπονητής στην ανδρική ομάδα του ΑΟΠΦ τα τελευταία δύο χρόνια.

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που στέκονται, πισίνα και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 13 άτομα και άτομα που στέκονται

Υποστήριξη: SilkTech