Δυνατό ξεκίνημα για τα κορίτσια της ΝΕΠ, 15-8 την ΑΕΚ

Κυριακή, Οκτώβριος 9, 2022 - 10:53πμ
Λαζαρίδης: Παρότι πρεμιέρα η ομάδα παρουσιάστηκε συγκεντρωμένη και αποτελεσματική

Με το δεξί ξεκίνησε η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής, καθώς επικράτησε επί της ΑΕΚ στην Πάτρα με σκορ 15-8.
Η ομάδα του Μιχάλη Λαζαρίδη μπήκε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης δυνατά στην πισίνα και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό της. Μάλιστα , στην τελευταία περίοδο η ΝΕΠ έπαιξε με τις νεότερες ηλικιακά παίκτριες, οι οποίες πήραν πολύτιμες εμπειρίες. Να σημειωθεί ότι η Αμερικανίδα Ιζαμπελ Ρακ δεν αγωνίστηκε, καθώς δεν ήταν έτοιμο το δελτίο της, ενώ στις κερκίδες του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός» ήταν μαζί της και η Ταχέλ Λεβί, η νέα ξένη παίκτρια της ΝΕΠ, η οποία είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Ισραήλ.
Παράλληλα, παρά το γεγονός ότι η ΝΕΠ έπαιξε μεσημεριανή και όχι απογευματινή ώρα, το κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» ήταν γεμάτο με φίλους της ομάδας και του πόλο.
Διαιτητές: Βότσικας-Θωμάς. Τα 8λεπτα: 3-2, 5-1, 4-2, 3-4. Τα γκολ της ΑΕΚ πέτυχαν οι Λελελέι 1, Μπινιάρη 1, Καλαϊτζή 2, Ρουμελιώτη 1, Λιαπάκη 1, Μιχαηλίδου 1 και Φέλλα 1.
ΝΕΠ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Ζοφώλη, Κρινά, Τσιμάρα 2, Μπαλάτσα 3, Πετάση 2, Κουρέτα 5, Μοίραλη 2, Ντάσιου 1, Κοντάκου, Παρασκευοπούλου, Στέενμπεκ, Μιχαλάτου, Κεπενού.

Λαζαρίδης: Παρότι πρεμιέρα η ομάδα παρουσιάστηκε συγκεντρωμένη και αποτελεσματική

Ο προπονητής Μιχάλης Λαζαρίδης δήλωσε ικανοποιημένος και από το αποτέλεσμα, αλλά και από την εμφάνιση των αθλητριών του.
«Η ομάδα ήταν πραγματικά πολύ καλή παρά το γεγονός ότι παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες, καθώς δεν έπαιξαν όλες οι ξένες παίκτριες, αλλά και η Νιαρχάκου λόγω τραυματισμού. Θέλω να πιστεύω ότι από εβδομάδα θα έχουμε τα δελτία των κοριτσιών στα χέρια μας και θα μπορούμε να τις έχουμε στη διάθεσή μας στο επόμενο παιχνίδι», δήλωσε ο Μιχάλης Λαζαρίδης και πρόσθεσε: «Αν και οι πρεμιέρες κρύβουν πάντα παγίδες και έχουν αρκετό άγχος, εντούτοις η ομάδα μας παρουσιάστηκε συγκεντρωμένη και αποτελεσματική. Τα κορίτσια εφάρμοσαν κατά γράμμα όλα όσα είχαμε δουλέψει στην προπόνηση, τόσο στον επιθετικό τομέα, όσο και στον αμυντικό. Θεωρώ ότι πήραμε μια δίκαιη και άνετη νίκη και είναι πολύ σημαντικό το ότι στο τέλος έπαιξαν και τα νέα κορίτσια μας, τα οποία θέλουμε να μπαίνουν στη διαδικασία. Το επόμενο παιχνίδι είναι απέναντι στον έμπειρο και ενισχυμένο Πανιώνιο. Θα ξεκουραστούμε την Κυριακή και μετά θα πιάσουμε δουλειά για το επόμενο παιχνίδι. Θα πάμε για το καλύτερο και για να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για τη στήριξή του και τη διοίκηση της ΝΕΠ που βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα».
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, πισίνα και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και άτομα που στέκονται
Υποστήριξη: SilkTech