Σε τουρνουά στην Πρέβεζα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα

Σάββατο, Οκτώβριος 8, 2022 - 9:45πμ
Ευκαιρία για την Ελένη Καγιαλή να δοκιμάσει τις αθλήτριες της σε κανονικές συνθήκες αγώνα

Η γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα θα συμμετάσχει το Σαββατοκύριακο σε τουρνουά βόλεϊ το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα με την παρουσία της ομώνυμης ομάδας, τους πρωταθλητές Πευκών και τον Ναύαρχο Βότση. Ο Απόλλωνας θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής και η συμμετοχή του στο τουρνουά θα δώσει την ευκαιρία στην προπονήτρια της πατρινής ομάδας Ελένη Καγιαλή να δοκιμάσει τις αθλήτριές της σε κανονικές συνθήκες αγώνα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Απόλλωνας είναι η μοναδική ομάδα της Πελοποννήσου που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική και μάλιστα με ένα εντελώς νεανικό ρόστερ από αθλήτριες που συμμετέχουν στα ηλικιακά πρωταθλήματα.
Το «μελανόλευκο» ρόστερ αποτελείται από τις εξής παίκτριες: Χριστιάννα Μπρούμα, Ηρώ Μπρούμα, Μαρία Ανυφαντή, Κάτια Σιδεράκη, Βασιλική Πελεκούδα, Εμμέλεια Ηλιοπούλου, Δανάη Κουδουνά, Μελίνα Σταματέλου, Μέλια Τσακμακίδη, Ελένη Δόβρου, Αγγελική Παπαλεξάτου, Μαριαντζέλα Κάνιστρα, Έλενα Κούρκουλου, Κέλυ Καραχάνη, Μαρίνα Βασιλειάδη, Μάρια Σπυροπούλου, Μαριάννα Πόλη και ,Μελίνα Πόλη.
Έφορος της ομάδας είναι ο Κωνσταντίνος Μπρούμας και φυσικοθεραπεύτρια η Χριστίνα Καλυβιώτη

Υποστήριξη: SilkTech