ΝΟΠ: Παρουσίαση του αθλήματος κωπηλασίας στο 45ο Δημοτικό Σχολείο

Δευτέρα, Οκτώβριος 3, 2022 - 5:00μμ
Μίλησαν στους μαθητές για το Ολυμπιακό άθλημα που αναδεικνύεται με εντυπωσιακές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας

Το τμήμα κωπηλασίας του ΝΟΠ στα πλαίσια της ημέρας σχολικού αθλητισμού, πραγματοποίησε επίσκεψη στο 45ο Δημοτικό Σχολείο στο Μπεγουλάκι, όπου παρουσίασε και ενημέρωσε τους μαθητές για το άθλημα της κωπηλασίας, που ξεκινά την ανάπτυξη του στη Πάτρα.
Η προπονήτρια κωπηλασίας Άννα Αναστασίου και ο Ηρακλής Μαρκέλης πρώην διεθνής αθλητής κωπηλασίας, μίλησαν στους μαθητές για το Ολυμπιακό άθλημα που αναδεικνύεται με εντυπωσιακές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας και για την προσπάθεια του ΝΟΠ να το κάνει προσιτό στην νεολαία, αλλά και τους πολίτες της Πάτρας.
Οι μικροί μαθητές ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό και δοκίμασαν τις βασικές τις τεχνικές της κωπηλασίας, ενώ ενημερώθηκαν για την απαραίτητη προϋπόθεση της γνώσης κολύμβησης, που αποτελεί εφόδιο ζωής και επιβίωσης.
Στον προγραμματισμό του ΝΟΠ είναι να συνεχιστούν οι ενημερωτικές επισκέψεις σε σχολεία, με επιτετραμμένους από το ΥΠΕΠΘ προπονητές και συνεργάτες του Ομίλου στην κολύμβησης, κωπηλασία και υδατοσφαίριση.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και άτομα που κάνουν σπορ

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Υποστήριξη: SilkTech