Ο χαιρετισμός του Σπύρου Ανδριόπουλου για τον Ημιμαραθώνιο "Φ. Τσιμιγκάτος"

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 28, 2022 - 10:00πμ
"Η διοργάνωση αθλητικών γεγονότων τέτοιου βεληνεκούς, στέλνει το μήνυμα της ελπίδας και της πεποίθησης"

Στον χαιρετισμό του για τον Ημιμαραθώνιο Πάτρας "Φάνης Τσιμιγκάτος" ο Σπύρος Ανδριόπουλος, αναφέρει: Αγαπητοί φίλες και φίλοι,
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη που με πρότεινε να είμαι Πρεσβευτής του Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Πάτρας 2022 «Φάνης Τσιμιγκάτος».
Η Πάτρα η πόλη που ανέδειξε σπουδαίους δρομείς, διοργανώνει τον 1ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο διεθνώς αναγνωρισμένο, όπως αξίζει στην αθλητική της ιστορία.
Στόχος είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στη νεολαία μας να μεταβεί από τον καθιστικό τρόπο ζωής σε έναν πιο δραστήριο, αναπτύσσοντας τις σωματικές και πνευματικές της ικανότητες.
Η διοργάνωση αθλητικών γεγονότων τέτοιου βεληνεκούς, στέλνει το μήνυμα της ελπίδας και της πεποίθησης, πως κάθε σκληρή προσπάθεια, είτε προσωπική, είτε συλλογική, μπορεί να οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον, το κτίσιμο του οποίου αποτελεί στόχος των νέων.
Από τη δική μου πλευρά, θα συνδράμω τους διοργανωτές αυτού του αγώνα, προκειμένου να αναδειχθεί η ιστορία της Πάτρας, πρόσφέροντας την παραδοσιακή Ελληνική φιλοξενία σε όσους την επισκεφτούν και να συστήσουμε στις νέες γενιές τις μεγάλες μορφές του πατραϊκού αθλητισμού όλων των αθλημάτων.
Καλώ όλους, να συνδράμουν αυτή την προσπάθεια, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό οργανωτικό αποτέλεσμα ώστε το Σάβατο 15 Οκτωβρίου 2022 να διοργανωθεί μια όμορφη αθλητική γιορτή για όλους τους πατρινούς.
Εύχομαι καλές επιδόσεις και ευχάριστη διαμονή σε όλους.

Ο Σπύρος Ανδριόπουλος, Πρεσβευτής του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Πάτρας  «Φάνης Τσιμιγκάτος» - OTA VOICE

Υποστήριξη: SilkTech