Τελευταία ημέρα συμμετοχών για το Run Grecee Πάτρας

Τρίτη, Σεπτέμβριος 27, 2022 - 10:30πμ
Μετά νέες εγγραφές δεν θα γίνονται δεκτές από την Οργανωτική Επιτροπή

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Οργανωτικής Εποιτροπής του Run Greece, oι εγγραφές ολοκληρώνονται με τη συμπλήρωση των ορίων συμμετοχής ανά αγώνα ή το αργότερο σήμερα Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022, στο βαθμό που τα όρια συμμετοχής δεν έχουν συμπληρωθεί νωρίτερα. Για τους συμμετέχοντες που έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής τους επιτυχώς μέχρι και την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022 εκδίδεται προσωποποιημένος αριθμός συμμετοχής (με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα επάνω στον αριθμό συμμετοχής).
Νέες εγγραφές μετά τις 27 Σεπτεμβρίου δεν θα γίνονται δεκτές.
ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η συμμετοχή τους Αγώνες 5χλμ & 10χλμ έχει συμβολική συνδρομή 5 ευρώ.
Η καταβολή της συνδρομής συμμετοχής γίνεται:
1. Με χρήση πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας αμέσως μετά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής online,
2. Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Δικαιούχος Λογαριασμού: ΣΕΓΑΣ
Αριθμός Λογαριασμού: 67 2714 8161 983
ΙΒΑΝ: GR 04 0171 7270 0067 2714 8161 983
Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης, το ονοματεπώνυμό σας και ο κωδικός εγγραφής πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά στην αιτιολογία της κατάθεσης, ενώ αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης θα πρέπει να αποστέλλεται άμεσα με email στο αρμόδιο γραφείο του ΣΕΓΑΣ (email: [email protected]).
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αιτήματα για ακύρωση εγγραφής δεν θα γίνονται δεκτά και δεν θα πραγματοποιείται καμία επιστροφή συνδρομής συμμετοχής.
Σε περίπτωση ακύρωσης της διοργάνωσης του Run Greece 2022 με απόφαση της Πολιτείας εξαιτίας ενδεχόμενων μέτρων υγειονομικής προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού ή εξ αιτίας άλλου λόγου ανωτέρας βίας, θα πραγματοποιείται αναγκαστική μεταφορά της εγγραφής κάθε δρομέα στην επόμενη διοργάνωση του Run Greece Πάτρα. Το ίδιο θα ισχύσει σε περίπτωση περιορισμού του αριθμού των συμμετεχόντων με απόφαση της πολιτείας, όσον αφορά τους υπεράριθμους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα προσδιορισθούν με σειρά προτεραιότητας εγγραφής.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ
Ηλεκτρονικό μήνυμα με την επιβεβαίωση της εγγραφής σας θα σταλεί στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση μέσα σε πέντε εργάσιμες ημέρες μετά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής σας. Οι επιβεβαιωμένες αιτήσεις συμμετοχής θα λάβουν ένα δεύτερο email από τη διοργάνωση τρεις μέρες πριν τον αγώνα με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα (bib number) και οδηγίες για την παραλαβής του.
Εάν δεν έχετε email ή δεν το δηλώσατε ορθώς στην αίτηση συμμετοχής που συμπληρώσατε, τότε μπορείτε να μάθετε τον αριθμό συμμετοχής σας από την παρούσα ιστοσελίδα πατώντας στο menu "Λίστες Εκκίνησης - ΠΑΤΡΑ" που ενεργοποιείται τρεις μέρες πριν τον αγώνα.
Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να μάθετε τον αριθμό συμμετοχής σας απευθείας στο Κέντρο Εγγραφών, από όπου όλοι οι δρομείς παραλαμβάνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τον αριθμό συμμετοχής τους για τον αγώνα.

Υποστήριξη: SilkTech