Συμμετοχές αθλητών του ΣΔΥ Πάτρας στον «15ο Γύρο της Λιμνοθάλασσας Αιτωλικού»

Τρίτη, Σεπτέμβριος 27, 2022 - 12:00μμ
Ο πατρινός σύλλογος συμμετείχε ενεργά στους αγώνες αυτούς στηρίζοντάς τους

Το Σάββατο 24/9 πραγματοποιήθηκε στο Αιτωλικό ο "15ος Γύρος της Λιμνοθάλασσας Αιτωλικού". Ο αγώνας αυτός διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογος Δρομέων Αιτωλικού σε συνεργασία με το Δήμο της Ι. Π. Μεσολογγίου την ημέρα της "Γιορτής του Ψαριού"!
Ο Σ.Δ.Υ. Πάτρας πάντα συμμετείχε ενεργά στους αγώνες αυτούς στηρίζοντάς τους. Έτσι, λοιπόν και φέτος, συμμετείχε δυναμικά στον αγώνα και μάλιστα το μέλος του Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ. Πάτρας, Γεώργιος Γραμμένος μαζί με τον κο Μάκη Σαραντάρα που αποτελεί την πνοή του δρομικού κινήματος στην Αιτωλία, βράβευσαν τον Γηραιότερο Ενεργό Αθλητή του αγώνα και παλιό μέλους του συλλόγου μας, τον κο Σπηλιόπουλο Ανδρέα. Ο αγώνας φέτος είχε την πρωτοτυπία οι βραβεύσεις να γίνουν πάνω σε γάιτα μέσα στη λιμνοθάλασσα (γάιτα είναι για τους ντόπιους η ψαρόβαρκα). Συμμετείχαν αθλητές από Αθήνα, Άργος, Μεσσηνία, Άρτα, Πρέβεζα, Αγρίνιο και τις γύρω περιοχές.
Τα μέλη του Σ.Δ.Υ. Πάτρας: Γραμμένος Γεώργιος, Μορώνης Νικόλαος, Βλάχος Παναγιώτης και Δεμερτζής Γεώργιος, έτρεξαν τον αγώνα των 10 χλμ επιτυχώς και τα ευχαριστούμε που εκπροσώπησαν επάξια τον πατρινό σύλλογο!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech